A1 met ziel en zaligheid door in de Beker!

Dit keer even een verslag van A1 die vanavond een bekerwedstrijd tegen de Kennemers A1 moest spelen.

Na een goede bespreking en een uitgebreide analyse van de tegenstander wisten wat ons te doen stond.

De eerste helft ging gelijk op en de taken werden door de spelers perfect uitgevoerd, zodat we tactisch de boven liggende partij waren. De eerste helft creëerde we 4 hele grote kansen en in de laatste minuut eerste helft schoot Tobias de 0-1 erin. De tweede helft werd echt een thriller met alles erop en eraan emoties ,afgekeurde doelpunten etc etc. Kennemers schoot een frommel goal erin vanuit een corner ,met daarop vanaf de aftrap gelijk de voorsprong van onze A1.

Wat verbaasde ons hij werd even afgekeurd??

Ik zal de reacties besparen ,maar wat de scheidsrechter wel bereikten dat de jongens van Alliance er een schepje bovenop deden ,en dat resulteerde dat onze allrounder Cas de 1-2 erin schoot waardoor letterlijk het hele team explodeerde van vreugde ,en in een klap de frustraties eraf speelden.

Kennemers probeerden het nog met een alles of niets ,maar we bleven soeverein overeind.

Al met al weer een ronde verder ,en een geweldige team prestatie neergezet.