E11M wint weer van de Krommenie-jongens

Zonder onze vaste krachten Lune en Eef, maar wel met Olivia als invaller, startte de E11m zaterdag in Krommenie tegen de plaatselijke Sporting. Die jongens waren duidelijk uit op revanche voor de eerdere nederlaag; ze zouden zich niet nog een keer laten dollen. Dat bleek: de eerste 10 minuten golfde de wedstrijd op-en-neer en uiteindelijk kwam de thuisclub zelfs op voorsprong doordat een afstandsschot net hoger stuitte dan Danae kon springen. Onze meiden zetten zich schrap en onder leiding van het middenveld met Jill, Anna en Hannelore werd de tegenstander steeds meer teruggedrongen.

De twee blonde beulen achterin (Luca en Jessica) lieten er geen jongetje meer door en ze zorgden steeds voor een snelle en precieze opbouw. Via een fabuleus afstandsschot van Anna kwamen we op 1-1 en de koek was niet op, want even later knalde ze aan de andere kant hoog in de touwen. Goh, leuk is dat dacht Olivia (die samen met Pien de verdedigers van Krommenie enorm bezig hield), dat kan ik ook. En snoeihard schoot zij nog voor rust de 3-1 binnen.
In de tweede helft was Alliance sterker, met een steeds meer oplevende Sterre in een hoofdrol. Kans op kans volgde, maar de bevrijdende 4-1 wilde er niet in. Hoogtepunt was een prachtige assist van Sterre, waarna Anna de keeper trof. De 3-2 viel helaas wel, na een snelle counter waar de Sporting mannen patent op hadden de 2e helft. Het werd nog een paar keer goed benauwd, maar Rosalie speelde heel sterk en fel achterin en Danae greep een paar keer zeer overtuigend in, zodat we met een verdiende overwinning huiswaarts keerden.