E7 wint toernooi van De Kennemers

Eindelijk, eindelijk, eindelijk. De E7 is winnaar geworden van het Wout Traa toernooi bij De Kennemers. O, o wat ging het de eerste wedstrijd moeilijk tegen Velsen E6. De brilstand was dan ook het logische gevolg. Er waren veel kansen nodig o.a. door Guido, Tijs en Max, maar de bal wilde er niet in. Deze eerste wedstrijd begonnen we met Mika op doel, die weinig te doen had.

Onze tweede wedstrijd kwamen we beter in ons spel met onze ingehuurde speler Brody als spits, eerste wedstrijd stond hij noodgedwongen in de verdediging. Deze wedstrijd ging tegen Odin'59 E9 uit Heemskerk. Het scoren ging goed Brody (3x), Quinten en Guido ieder 1 maal. De uiteindelijke eindstand van 5-1 was daarom dikverdiend, met keeper Kit die ook niet zoveel te doen kreeg. Het was ook Gijs die een paar kleine kansjes kreeg.

Onze laatste wedstrijd ging tegen de Kennemers E6. Vooraf wisten we dat we moesten winnen want De Kennemers had beide wedstrijden gewonnen, dus er moest gewonnen worden om de eerste plaats te grijpen. Vooraf hadden we afgesproken dat we i.v.m. de wind na 10 minuten gingen wisselen van speelhelft. Maar ja het maakt de E7 niet uit of ze nou wind mee of wind tegen hebben. Na een ruststand van 0-0, wisten we ook de tweede helft het initiatief te nemen. Het was ook Brody die een schot op doel leverde en verlengd werd door een speler van de Kennemers, zodat de eindstand 0-1 voor de E7 betekende en de TOERNOOIWINST betekende. Ook hier kreeg keeper Max behalve een paar terugspeel ballen weinig te doen, dus aanvoerder Mika mocht de mooie bokaal in ontvangst nemen.