De E7 op titelkoers (6-2 tegen THB)

De E7 flikt het hem weer. De die hearts van de E7 trotseerden de kou, bijna allemaal in de korte broek of een maillot eronder.

Op het andere veld speelden de D-pupillen, velen met trainingsbroek. Er stond een strakke wind, we kozen daarom ook voor de eerste helft met wind tegen te spelen, gezien voor ons de F7 met wind tegen met de rust met 0-1 achterstond en uiteindelijk toch nog wint met de wind mee.

Maar ja achteraf blijkt dat de E7 het niets uitmaakt. Onze sterke tegenstander THB E1 kreeg ondanks dat ze wind mee hadden weinig kans tegen onze verdediger Kit en Mika.

We begonnen met Finley op doel, deed het overigens uitstekend, ondanks de wind tegen kwamen we met de goed spelende Messi (Max) en onze Ronaldo (Maxime) verdiend op 1-0 op aangeven van Guido werd er beheerst gescoord door Maxime. Met Pjotr op het middenveld tegen al die grote knapen zetten we THB vast, maar via de counter kwamen ze op gelijke hoogt 1-1. Lang bleef het 1-1 in de eerste helft, maar vlak voor het rustsignaal scoorde Maxime de 2-1. In de rust hebben we tegen elkaar gezegd dat we de bal goed aan de voet moesten houden i.v.m. de sterke wind. Ze pikten het goed op, Quinten kreeg een aantal minuten speeltijd, een paar weken uit de running geweest i.v.m. een gebroken pols, met Colin en Max die menig tegenstander voor schut zette kwamen we op 3-1 door alweer Maxime.

De E7 kon beter met de kou en de strakke wind omgaan met schitterende aanvallen en het was weer Maxime die zijn vierde treffer aan liet tekenen (4-1). We gingen gewoon door met scoren, met regisseur Guido in een opvallende rol, kregen we wat kansen via Max en Quinten die de bal via de keeper voor de voeten van Tijs zag belandden, dat de 5-1 betekende. Nu met de goed keepende Pjotr op doel werd het nog 5-2. De eindstand werd uiteindelijk bepaald door Tijs 6-2. Alle doelpunten kwamen van de voet van onze aanvallers.

Aangezien RCH voor het eerst punten heeft verloren, wat in ons voordeel is moeten we over 2 weken winnen bij RCH om over RCH heen te gaan en waarschijnlijk de koppositie over te nemen. Dus ouders, opa`s, oma`s, vrienden en andere familieleden kom dit spektakelstuk zien!!!!!!!!!

Maar eerst nog 2 toernooien aankomend weekend bij Hoofddorp en de Kennemers.