'Catfight’ met DSS eindigt onbeslist

18 stoere meiden traden om 8.30u, bij temperaturen onder nul en bij een ijzige wind, op het Alliance terrein aan om uit te maken wie het sterkste meiden E-team van de regio is.

Onze Alliance-meiden leken het meest onder de indruk, of wat minder koudebestendig, want ondanks een rugwind had DSS het beste van het spel. De karakteristieke soepele combinaties ontbraken en met name de duelkracht was onder de maat. Terecht nam DSS de leiding, daar kon zelfs de vandaag weer uitstekend keepende Danae niks aan veranderen. Uit een prachtige dieptepass van Luca wist Anna toch de gelijkmaker te produceren; mooie goal met links afgemaakt! Het spel golfde heen-en-weer maar DSS was net effe scherper en uit een mooie aanval wisten zij de ruststand op 1-2 te brengen.

In de rust viel de zieke Jessica definitief uit, maar dat nam niet weg dat de Alliance-dames met goede voornemens uit de kleedkamer kwamen. Ineens werden de duels wel gewonnen en DSS werd vastgezet. Het middenveld met de uiterst actieve Hannelore en Eef op de flanken vormde een moeilijk passerbaar blok. Jammer alleen dat deze twee meiden pech hadden met hun schoten. Achterin nam alleskunner Rosalie de plek over van Jessica en ook dat deed ze goed. Danae moest blijven opletten, maar Roos en Luca hadden de DSS-aanval veel beter in hun greep. Maar het duurde lang voordat de verdiende gelijkmaker viel. We zagen nog kansjes van de ijverige Pien en Sterre, maar uiteindelijk was het toch aanvoerder Anna, die met een diagonaal schot doel trof. Dat was alweer haar vijftigste dit seizoen!

Een spannende wedstrijd, meiden, maar wat is nou toch het beste ME-team van Haarlem en omstreken??????