E11M oefent tegen Overbos ME1 (2-11)‏

De meiden van E11M oefenden zaterdagmorgen tegen het veelbelovende team Overbos ME1. Met geconcentreerd voetbal werden de moedige Overbosspeelsters door onze gretige voetbalsterren vanaf het beginsignaal van de mat geveegd. Dat het vroeg was, koud, nat en in Hoofddorp maakte niet uit. Ook het gemis van Luca (ME2) en Sterre (ziek) werd goed opgevangen. Vooral Rosalie was op dreef (ze scoorde viermaal) en ook Eef was op schot (3). Dat de ruststand slechts 5-0 was, lag vooral aan de goede keepster en aan wat pech in de afwerking.Achterin hielden Lune en Jessica de verdediging zo dicht, dat Danae de eerste helft geen bal heeft gezien.

Na de pauze maakte Eef een onwaarschijnlijke goal vanaf eigen helft en ook Lune pikte een goaltje mee. De score liep nu zo snel op (8-0) dat invalcoach Hugo besloot om Lune en Eef eraf te halen (ze moesten nog meedoen met de D5) en zonder wissels de wedstrijd uit te spelen. Even was er wat verwarring in de organisatie, waarvan de handige tegenstanders gebruik wisten te maken. Danae hield met mooie reddigen haar doel nog even schoon,maar moest toch tweemaal kansloos vissen.
Hierna herpakten de meiden zich. Jessica verdedigde wat feller en liet met prachtig kort tikwerk zien opbouwend heel sterk te kunnen spelen. Het middenveld met de hardwerkende Jill, de zeer actieve Hannelore en aanvoerder Anna ging weer wat meer tikkietakkie spelen en voorin waren Pien en Rosalie steeds gevaarlijk in positie. Met verzorgd veldspel werd de wedstrijd verder uitgespeeld. Anna bracht met twee goals haar dagscore op drie en Rosalie maakte op eenvoudige wijze haar vierde. Eindstand 11-2. Goed gespeeld. Volgende week weer gewoon competitie.