ME2 wint bij DSS ME2: 0-2


In deze Nieuwe IJstijd is het belangrijk dat een team beschikt over stoere bikkels. De ME2 heeft er 10! Geen getut met trainingsbroeken, hop, allemaal in korte broekjes de wei in!

Onder leiding van de vandaag werkelijk ontembare Lena en de alweer sterk spelende Neve werd DSS met de wind in de rug vastgezet. Annemijn en Nikita liepen zich helemaal suf achter die snel voortrollende bal en het was uiteindelijk de defensie-chef Luca die oprukte en van afstand raak schoot. Achterin had Brecht een goede dag, hoewel ze het erg koud had, en ook bij Esther zien we veel vooruitgang.


In de tweede helft kwam Isa in het veld en zij bracht veel elan op de rechterflank, goed gesteund door de hard werkende en 1x zeer dapper koppende Floor. We zagen een geweldige solo van Nikita, maar hun keepster wist de bal te pareren. Ook onze keepster (Lysanne met nieuwe handschoenen) moest een paar keer goed uitlopen en ingrijpen om de ‘0’ te houden. Na een lekker heen-en-weer golvend 1e kwartier begreep Luca dat afstandsschoten met wind tegen niet handig waren, ze passeerde 3 man en schoot hard raak; 0-2! Mooie wedstrijd, meiden! Volgende week – op een beschaafde tijd van 11.15u – uit bij HFC ME2.