E7 en consorten: Toch wel groot zo`n voetbalveld [+foto]

Toch wel groot zo`n voetbalveld moeten de meesten wel gedacht hebben. De E7 met Mika, Guido, Kit, Maxime, Colin, aangevuld met keeper Jori en Twan uit de E1, Omar uit de E2, Gijs uit de E3 en Abel uit de D3 en een speler van het schoolvoetbalteam namen het op tegen de Zuidwester. Dat viel niet mee met die snijdende koude wind.

Alliance deed eigenlijk niets onder voor het schoolvoetbalteam van de Zuidwester. Het waren allemaal spelers die een stuk groter waren dan Alliance. We hadden Abel in de gelederen de enige jongen met een grootveld ervaring.

Voor iedereen was het een enorme ervaring, want de meeste gaan volgend seizoen op een groot veld voetballen.

Enfin, het was toch wel een beetje de Zuidwester die het heft in handen nam, maar ja het leverde weinig kansen op.

Het verdedigingsblok Kit, Abel en Mika stond prima, toch was het de Zuidwester die de leiding nam, Alliance kreeg toch een paar kleine kansjes tegen de grote jongens.

Nog voor de rust kwam de Zuidwester op 2-0 waar keeper Jori niets aan kon doen. De tweede helft kreeg Alliance wat meer grip op het middenveld en het leverde dan ook de 2-1 op door de Messi van de E7 (Guido).

Onze aanvalstrio Omar, Twan en Maxime kregen een paar kleine kansjes, maar het was juist de Zuidwester die de 3 en de 4-1 scoorde. Vlak voor tijd zag Maxime zijn schot nog op de buitenkant van de paal belandden.

In de kleedkamer zei iedereen dat ze het een leuke ervaring vonden op zo`n groot veld, dus we konden met opgeheven hoofd huiswaarts keren.

E7 en consorten:  Toch wel groot zo`n voetbalveld