C2 trots koploper, nummer 2, RCH C1 met 3-1 verslagen

Keepersprobleem opgelost
Na vier wedstrijden heeft C2 5 punten voorsprong op nummer twee RCH C1 en 21 doelpunten gescoord. Het keepersprobleem is opgelost nu Remco voetballend in C3 de plaats onder de lat heeft ingenomen na de polsbreuk van Lukas. De C2 kon niet meer gebruik maken van de keeper van C1, Hugo, omdat hij al 15 wedstrijden in C1 had gekeept.

RCH C1 kwam op bezoek en werd met een angstig gevoel tegemoet getreden om dat de uitwedstrijd in september kansloos met 4-1 was verloren. En ook nu speelde RCH sterk, vooral in het begin. Twee bijna zekere goalmogelijkheden werden door Remco, voor het eerst in drie jaar weer onder de lat, prima gekeerd. Ook C2 kreeg een bijna niet te missen kans, maar Jan Joris kon de mogelijkheid niet benutten. Toen kwam Julius binnen de lijnen. Binnen tien minuten stond C2 dankzij twee mooie Julius goals met 2-0 voor. Een heerlijke wedstrijd met een uitstekende scheidsrechter ontspon zich. Kansen waren er over en weer. Deze Alliance ploeg is niet altijd foutloos, maar het enthousiasme en het ervoor gaan druipt ervan af. Het gevolg, het plezier is van de gezichten van de spelers en het talrijke publiek af te lezen.

Zeker, er zijn uitblinkers, maar de ploeg als eenheid doet het. Achterin met een prima Remco op doel en Steven en Tijs als bijna onpasseerbare backs. Deze wedstrijd om tactische redenen met Teun op de linksbackpositie als grootste uitblinker. Jeffrey en Joël in het centrum stijgend tot grote hoogten. Het middenveld is het sterkste deel van de ploeg. Wesley en Robbie, altijd goed, Thomas , weer steeds beter en de uitblinkende aanvoerder Koen zijn een hecht blok dat de wedstrijd leest en verdeelt. In de voorhoede excelleert Bastiaan en zijn Julius, Jan Joris en Tijn ongekende afmakers.

In de wedstrijd tegen RCH C1 werd het bovenstaande weer bewezen. Julius scoorde dus 1-0 en 2-0 wat ook de ruststand was. In de tweede helft weer over en weer kansen. Tien minuten voor tijd werd het onnodig 2-1, na een moment van onbegrip achterin. Toen werd het nog echt spannend. Maar Jan Joris op onnavolgbare wijze scoorde 3-1 en de punten waren binnen. Leider Huub Blank straalde, de jongens straalden.

Wederom een prima prestatie met de volgende stand als gevolg. Volhouden mannen!