De E7 toont vechtlust

De E7 toog in de vroege ochtend af richting Hoofddorp voor onze wedstrijd tegen SV Hoofddorp E7. Na vorige week waar de plaatselijke SV RCH trof en beide ploegen aan het werk zagen werd er veel verwacht van zeker Hoofddorp, want juist die ploeg kwam sterk over op ons maar niets was minder waar.

We begonnen op deze regenachtige dag met Mika op doel, Kit net als vorige week begon met een wissel, dus achterin Finley en Guido, op het middenveld de goedspelende Pjotr en onze dribbelkoning Max en natuurlijk onze Colin en voorin onze spitsenduo Tijs en Maxime. In de voorbesprekingen keken onze jongens uit om tegen deze grote knapen van Hoofddorp te spelen, Max, Tijs, Pjotr en Maxime hadden het in de eerste paar minuten toch moeilijk, gezien dat Hoofddorp tegen de verhouding in op 1-0 kwam, de E7 kreeg legio kansen, met name Max, Tijs en Maxime, maar de bal wilde er niet in. De 2 doelpunten die Hoofddorp in de eerste helft scoorde waren eigenlijk geen kansen maar ja dat is voetbal, niet het betere team hoeft te gaan winnen. Maar ja de onvermoeibare Max kreeg het op zijn heupen met een paar goede ballen, maar Hoofddorp had een uitstekende keeper op doel staan, groot, durfde te duiken, vooraf hadden we gezegd veel van afstand schieten en dat deden onze jongens, maar hij bewees een goede keeper te zijn. Dus tegen de verhouding in stonden we bij de rust met 2-0 achter. We konden in de rust alleen maar zeggen ga zo door het doelpunt zou toch een keer moeten vallen. De tweede helft vertoonde het zelfde beeld, het was de E7 dat het spel dicteerde, nu met Max op doel, maar ook Max kreeg weinig te doen, maar uit een counter was het Hoofddorp dat de 3-0 scoorde. Guido nam zijn team op sleeptouw toch op zoek naar die ene treffer, keeper Max kreeg eigenlijk heel weinig te doen, achterin stond alleen Finley, om toch nog wat te forceren ging Kit mee naar voren, maar ja een paar ballen die van de doellijn werden gehaald of er stond een goede keeper in de weg maar door goed combinatievoetebal en een moie tikkie takkie door Maxime en Pjotr kwamen we op 3-1. Niet veel later kwamen we zelfs op 3-2 door Pjotr met een bekeken schot. We hielden druk, er was nog maar een paar minuten te spelen en het was Maxime die vlak voor het laatste fluitsignaal de 3-3 scoorde, wat ons toch nog een punt opleverde. Keeper Max kreeg alleen maar een paar terugspeel ballen toegespeeld. Al met al kunnen we zeggen dat we tevreden kunnen zijn met de vechtlust die jullie getoond hebben om toch nog een gelijkspel uit het vuur te slepen. Volgende week wacht ons een oefenwedstrijd bij SV Ouderkerk.