C2 verslaat DEM, verder in beker


Na het eclatante succes tegen United Davo volgde de bekerwedstrijd tegen het sterke DEM uit Beverwijk. Omdat hun C1 landelijk speelt en zij bovenaan staan in de promotieklasse werd niet alom met winst van Alliance rekening gehouden. Maar C2 zit in een geweldige flow.
Zonder David en Julius die met C1 mochten meedoen en de zieke Jan Joris bleven er toch nog 12 stoere C2-ers over die een prachtige wedstrijd speelden. Lukas, terug op doel is weer op zijn niveau en hield de nul, de verdediging met de uitblinkende Steven en Jeffrey en zeer solide Teun en Thijs speelde groots en werd niet gepasseerd.

Het sterkste deel van de ploeg, het middenveld rouleerde en circuleerde dat het een lust was. Wesley, weer super, en Koen in zijn beste wedstrijd tot nu toe, geholpen door Robbie (prima), Thomas (weer terug op hoge niveau) en Mattijs (Mattijs is de lichtste en zou het best in de D tot zijn recht komen en moet om fysieke- taktische redenen wel eens vaker gewisseld worden, maar komt er zeker) gaven constant druk en maakten het DEM vreselijk moeilijk. Bastiaan (in zijn element in de spits) en Tijn (wat een superspits) zorgden voor voortdurend gevaarlijke momenten voor de Beverwijkse goal. En als onze mannen dan schitterende goals maken is het feest compleet. Het werd 3-0, prachtig 3-0. Koen, Tijn en Bastiaan scoorden op zeer fraaie wijze. Tijn eigenlijk twee keer, maar een van zijn goals werd wegens buitenspel geannuleerd.
Het feestje was compleet en het was een feestje. Er werd goed gevoetbald en dat had ook te maken met het feit dat we een geweldige scheidsrechter hadden. Iedereen, ook de sportieve verliezers, was het erover eens dat Daan Oppenhuis misschien wel zijn beste wedstrijd tot nu toe floot. En C2, nu volhouden. Wat? Dat weten jullie beter dan wie ook.! Zaterdag is er geen wedstrijd omdat we zeven man missen. En er is geen training omdat de velden onder de sneeuw liggen. Als er weer training is gaan de trainers anders te werk dan tot nu toe. Er zal veel meer individueel worden getraind. Houdt dus de website van Alliance (Alliance’22.nl) maar in de gaten.En wat er ook gebeurt, BLIJF GENIETEN.