Zwanenburg Alliance

Zaterdag 12 november na een latertje met SintMaarten vertrekken we vroeg op weg naar Zwanenburg. We hebben goede moed (Zwanenburg staat bijna onderaan) en veel zin. Na een uitgebreide warming up van Robin klinkt luidkeels (we zijn compleet) onze jel jel jel, we winnen wel en de wedstrijd is begonnen. Zwanenburg opent sterk, m.n. de lange blonde spits is dreigend in ons strafschop gebied, gelukkig houdt Niels de linkerflank goed dicht en is ook deze wedstrijd Kit onze niet te passeren achterste man. Mika onze keeper krijgt een aantal lastige ballen op zich af maar houdt ze super weg uit de goal. Helaas is de spits van Zwanenburg net iets te rap en scoort 1-0. Alliance ontwaakt langzaam, Luca maakt een enorme schuiver, maar staat meteen weer op en gaat bikkelhard verder. Jill in haar winterse voetbaloutfit speelt de bal lekker rond op het middenveld, helaas scoort Zwanenburg 2-0. Ole die net in het veld komt kan dankzij Niels die een mooie bal voorgeeft een prachtig doelpunt scoren, 2-1. Nadat Finley onze nieuwe aanwinst in de achterhoede in het veld is gekomen, worden we almaar sterker, de dreiging voorin wordt groter. Anna geeft een waanzinnige voorzet en ja hoor Ole scoort 2-2. Aan de zijlijn wordt reeds gesproken over een Hattrick maar het is nog gelijkspel. Nog geen 2 minuten later speelt Maxime haarzuiver af naar Ole en is de Hattrick een feit Alliance staat ineens voor met 3-2. Vlak voor rust krijgt Zwanenburg nog een kans voor ons goal, maar met de steun van Finley wordt dit schot geblokt door Mika.

De tweede helft staat Maxime in de goal, hij krijgt al meteen een sterk schot te verwerken, maar houdt de bal goed uit de goal. Sterre en Luca spelen de bal via Niels door naar de helft van Zwanenburg waar Anna richting de goal pingelt, helaas houdt de keeper ‘m tegen. Het lijkt of Alliance wat indut, we staan tenslotte voor, van de zijlijn is de wedstrijd even wat minder spannend. Dan grijpt Zwanenburg zijn kans een onhoudbaar schot maakt 3-3. Sterre, Ole en zelfs Kit komt voor het goal van Zwanenburg, maar tervergeefs. Luca komt in de buurt van de keeper, na een voorzet van Anna, helaas wordt ook dit niet ons winnende doelpunt. In de laatste minuut doet Luca haar best om de bal bij Maxime zijn goal weg te houden, maar oh oh de bal raakt net Luca haar voet en rolt bij Maxime in het goal. We verliezen met 4-3, het was een spannende wedstrijd, ons team heeft genoten, jammer van de eindstand.