D1 tegen KFC

D1: Moeizame generale tegen KFC
Natuurlijk zijn de D1-mannen al bezig met de wedstrijd tegen Velsen D1 volgende week. Beide partijen hebben nog geen punt verloren; het doelsaldo van Velsen is echter aanzienlijk beter. Een goede generale repetitie tegen KFC is dan goed voor het vertrouwen.

Tsja, gelukkig zegt men ‘slechte generale, goede uitvoering’, dus als je het zo beschouwt hebben we een goede 1e stap gezet. KFC startte fel en het ging bijna een kwartier redelijk gelijk op, totdat eigenlijk vrij plotseling de bal voor de voeten van Mattijs kwam die heel leep met links zijn eerste van het seizoen maakte. De 2-0 kwam snel daarna, Youri zette door en Pepijn tikte (ook al met zijn zwakke voet) binnen. En daarna zagen we een prachtgoal, met een overstapje van Pepijn en Robbie die versnelde en koel scoorde.

Daarmee was voor het middenveld en de aanval de koek wel zo’n beetje op. Er waren in de 2e helft nog een paar geniale flitsen, maar over het algemeen genoten de artiesten van het zonnetje en vertrouwden zij op de defensie, In de tweede helft waren dan ook vooral Joel, Thomas, Steven en Wesley actief. Die mannen geven nauwelijks een kans weg in de hele wedstrijd en dan worden ze ook nog in de rug gedekt door Jesse die een paar keer goed en gedecideerd zijn goal uit kwam. Hij werd diep in de 2e helft een keer verslagen, maar ook dat leidde tot weinig opwinding.

Volgende week mag het iets meer zijn, alsteblief!