De laatste bekerwedstrijd voor E5

De derde en laatste wedstrijd voor beker in de poule fase staat op programma. Als de E5 de poule door komt zitten ze in de knock-out fase. De eerste 2 wedstrijden werden met dubbele cijfers gewonnen waardoor de E5 bovenaan staat. Het is half 10 op het Alliance terrein als de scheidsrechter de bal op de midden stip legt. Velzen begint meteen fris te spelen en Alliance wil maar niet op gang komen. Al snel komt Velsen E6 op 0-1 voorsprong door een corner. Gelukkig heeft Fons de tegenwoordigheid van geest om meteen daarna de 1-1 te maken. Maar toch draait het team niet lekker, ballen stuiteren van de voet, passes komen niet en aanvallers breken door de verdediging. De 1-2 hangt in de lucht en komt uit alweer een hoekschop voor Velsen.

In de 2e helft gaat Laurens op goal en gaat Pelle in de spits. Al snel kan Pelle doorbreken en de 2-2 maken. Lucas staat deze keer op rechts maar krijgt 3 keer de bal voor zijn rechtervoet, maar de bal wil er maar niet in. Pelle neemt een hoekschop aan de rechterkant en schiet via een verdediger van Velsen de 3-2. Na dit eigen goal lijkt Velsen van slag maar al snel weten ze de Alliance verdediging er uit te lopen en vlak voor tijd maken ze de gelijkmaker. De scheidsrechter fluit af en de stand blijft 3-1.
Gelukkig blijft de E5 bovenaan staan in de bekerpoule met 7 punten en gaat ze door naar de knock-out fase. De finale in de kuip tegen Ajax is nog niet uitzicht. Het blijft ook spannend in de topscorerslijst met 3 spelers boven aan. Pelle, Fons en Lucas.

Meer verslagen en stats op de website à website alliance E5