Verslagen B-junioren deze week

Vandaag was het zover, na een week vakantie werd de competitie vervolgd.

Alle 3 de B junioren teams speelden hun 6de competitiewedstrijd.

De B3 kreeg HBC B4 op bezoek en speelde onder leiding van Karim Gebaly hun 6de competitie wedstrijd. HBC stond wat hoger in de competitie en het wil voor de B3 tot op heden nog niet echt lukken. Ook spits Lou kon daar op een enkele wedstrijd na, geen verandering nog in brengen. Uiteraard moest er ook vandaag weer gewonnen worden en ging de ploeg van Karim dan ook vol vertrouwen de wedstrijd in. Dit was naar eigen zeggen helemaal niet zo slecht. Zo stond de B3 in de rust nog 1-1 en was er nog alle kans op een overwinning. Toch kwam HBC goed uit de kleedkamer en ging de B3 met 2-6 onderuit. Deze nederlaag zorgt ervoor dat onze B3 op de 11de plaats staat met 3 punten uit 6 wedstrijden. Komend weekend wacht echter Concordia B3 in de beker, welke thuis gespeeld zal worden.

De B2 kreeg Bloemendaal B3 op bezoek op ons sportcomplex. Ook hier ging het om de 6de competitie wedstrijd van het seizoen. Deze onder leiding van Ben Kauling uiteraard. De groep van Ben was aangesterkt met wat B1 spelers die deze week buiten de selectie vielen. Zo sloten Tommy, Giel en Teun aan. Bloemendaal bleek kansloos, want al snel kwam onze B2 op voorsprong. De wedstrijd ging in de dubbele cijfers en er werd verdiend gedomineerd en met 10-0 gewonnen. Opnieuw een overwinning voor de B2 dus. Nu aan (gedeelde) kop in de competitie met 6 wedstrijden gespeeld 5 gewonnen & 1 verloren. 15 punten behaald. Komende week wacht BSM B2 UIT in de Beker. De B1 won al 2x van BSM B1 en het is nu aan onze B2 om datzelfde te doen. Met een overwinning in de beker blijft onze B2 kans maken op een volgende ronde. Wel dient er dan overtuigend gewonnen te worden!

De B1 ging op bezoek bij DEM B3 in Beverwijk. 7 punten uit 5 wedstrijden was de statistiek van beide teams en dus was er een mogelijkheid hier om punten te halen en dus weer richting de top van de competitie te klimmen. De wedstrijd was wat grimmig door een gefrustreerd DEM. Toch kon ondanks dat onze B1 het hoofd koel houden. Er werd in de eerste helft al gauw op 0-2 voorsprong gekomen. Helaas werd er toch nog tegen gescoord en ging de B1 met 1-2 tussenstand de rust in. De B1 was wel de dominerende partij, maar in het afmaken was er nog wat te behalen. Helaas gingen vele kansen er niet in. Toch kon er een eindstand van 1-3 op het scorebord geschreven worden. Volledig terecht ging de B1 met de overwinning naar huis. Door deze overwinning is de B1 op de gedeelde 2de plek terecht gekomen. 10 punten uit 6 wedstrijden. Volgend weekend wacht Concordia B1 UIT in de beker. De B1 staat hier bovenaan en zou bij overwinning wellicht zichzelf zeker kunnen maken van een volgende ronde.

Tot zover het weekend van de B Junioren. Tot volgende week!