Oh, onrecht. E9 verliest in laatste minuut bij HBC

De E9 moest vandaag op bezoek bij koploper HBC. Die hadden nog niks verloren en toen onze prima keeper Ole al na 5 minuten moest vissen vreesden wij het ergste. Maar…. Onder leiding van Niels en de vandaag onstuitbare Anna spurtte de E9 naar voren en kwamen er kansen. Het was Anna zelve die de gelijkmaker binnen knalde. Dat leek de E9 nieuw leven te geven. Sterre en Jill vlogen in de duels en Kit en Finley stonden onverwoestbaar achterin. Na geweldig en dapper doorzetten van Kit kwamen we vervolgens zelfs op voorsprong. In zijn ren naar voren heroverde Kit drie keer de bal, waarna Niels het laatste zetje gaf. De 1-3 volgde snel. Een afstandsschot liet de keeper los en Maxime was er als de kippen bij. Net voor de rust maakte HBC de aansluitingstreffer. Dat was jammer, want we waren bijvoorbeeld via Luca dichter bij de 1-4 dan zij bij hun doelpunt.

In de tweede helft waren wij vaak dichtbij de 2-4, maar hij viel net niet. We zagen af en toe prachtige combinaties; zelfs onze raspingelaars Anna en Niels wisselen hun soli nu af met mooie passes. Maar hij ging er steeds net niet in. En dan zul je altijd zien dat ie aan de andere kant valt. Achterin ontstond er in de laatste tien minuten steeds meer druk van HBC. Mika redde een paar keer erg goed en Kit en Finley vochten als leeuwen, maar je merkte dat de E9-ers wat moe werden. Vlak voor tijd viel de gelijkmaker, omdat we vergaten de bal weg te schieten. Tot overmaat van ramp schoot HBC in de allerlaatste minuut de onverdiende 4-3 binnen. Erg jammer, maar wat hebben jullie goed gespeeld!