DSOV E5 tegen Alliance E5

Mooie herinneringen borrelen weer boven als de we het terrein in Vijfhuizen op komen in een lekker herfst zonnetje. Net 5 maanden geleden speelde dit team als E8 mee in het toernooi en haalde de beker binnen door 1e te worden in de poule. De hele week zag het er na uit dat de E5 2 weken vakantie zou hebben in de herfstvakantie omdat er geen wedstrijden stonden gepland op de KNVB site, maar donderdag kwam er belangrijke mail van de KNVB dat er een team was toegevoegd aan onze poule. DSOV E5 had de eer om meteen de eerste wedstrijd thuis tegen de koploper van de competitie aan te treden.

Precies om 10 uur floot de scheidsrechter voor de aftrap. In de eerste 5 minuten tasten teams elkaar voorzichtig af, en al snel begon Lucas over links, en Mark over rechts voorzetten te geven voor de goal. De voorzetten kwamen goed voor de goal want Loek kon snel de 0-1 maken. Lucas maakte met een sliding de 0-2 uit een 1-2tje met Mark en Fons en Mark mocht daarna zelf de 0-3 op zijn naam zetten. Plotseling floot de scheidsrechter af voor de rust, maar nadat we de jongen ervan overtuigd hadden dat E-tjes 25 minuten voetballen in plaats van 20, zette hij de 1e helft voort. Loek stond bij een aanval perfect vrij en maakte de 0-4 en meteen daarna maakte Lucas uit een kluts de 0-5 waarna de scheidsrechter nu echt floot voor de rust.

In de 2 helft ging het doelpunt festival door omdat de tegenstander er al geen heil meer in. Fons kon eindelijk een doelpunt maken en tikte de 0-6 in. Aangezien de achterhoede van DSOV niet meer snel terug kwam, maakte Mark de 0-7. Pelle mocht na de 1e helft keepen van plaats ruilen met Lucas die in de 2e helft op goal ging. Pelle kon hiermee mooi zijn doel saldo opvijzelen. Hij maakte met gemak de 0-8, 0-9 en 0-10. Vooral door de achterhoede met Stijn , Lourens en Wouter kan de tegenstander geen moment in de buurt van het Alliance goal en hoefde Lucas de 2e helft als keeper vrijwel niks te doen. Door zijn optreden in het 2e deel van de wedstrijd heeft Pelle zijn topscorers positie veilig gesteld. Eindstand 0-10.