Drijfnatte winst

Als de scheidsrechter zaterdagmorgen om half 12 wil starten komt er een enorme stortbui uit de hemel. Drijfnat staat de E5 tegen over de E6 van DIOS. Als de bui voorbij is, laat de scheids aftrappen voor de wedstrijd. DIOS begint voorzichtig en laat zich al snel overklassen door Alliance. Er ontstaan meteen een aantal kansen voor het doel maar geen 1 gaat er in. Na 8 minuten krijgt Loek een voorzet op maat en loopt de 1-0 het doel in. Vrijwel daarna loopt Lucas vrij in het strafschopgebied waar hij de 2-0 mag maken. Als alles lekker loopt hebben de keeper en een verdediger en misverstand en maakt DIOS 2-1 uit een hoekschop.

Doordat iedereen evenveel speelminuten krijgt wisselt de coach in de 2e helft een gedeelte van het middenveld. Het nieuwe middenveld loopt voor geen meter waardoor de Alliance verdediging plots overuren moet draaien en al snel komt de gelijkmaker van DIOS door middel van de mooi 1-2tje. Het middenveld blijft niet lekker lopen en de 1 na de andere aanval gaat richting het doel van Lourens die dan op doel staat maar zijn doel mooi leeg houdt. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd zet de coach een nieuw middenveld neer, Lucas op links, Loek in het midden en Mark op rechts. Dit werpt meteen zijn vruchten af, de aanvallen van DIOS stoppen weer op het middenveld en het zwart-groene trio voorin krijgt meteen weer kansen. Lucas komt via de linkerkant alleen op de goal af en maakt in 2e instantie de 3-2 en Mark mag in de laatste seconde een pass van de neergehaalde Lucas in tikken. Vanwege de voordeel regel wordt het 4-2. Het was een spannende en goede wedstrijd. Eindstand 4-2.