Alliance F2 - Velsen F2


Wederom kunnen we een klinkende overwinning bijschrijven. En jongens, wat ging het met mooi voetbal af en toe! Precies zoals we het vooraf hadden afgesproken; laten we proberen om al onze aanvallen over de zijkanten te doen. En... als het aan de rechterkant van het veld niet gaat, dan kun je gewoon terugspelen, zodat we het aan de andere kant proberen. Het ging geweldig! Tuurlijk, af en toe was er ook nog iemand die het even in zijn eentje probeerde..., maar goed... dat is ook niet zo erg. Als het maar niet te vaak gebeurt... ;)

Ik had iedereen gevraagd om voor de wedstrijd aan mij eens te vertellen wat hun favoriete plek in het veld is... oei oei...! Als ik daar naar luister hebben we alleen maar middenvelders en spitsen... haha! Vul ook maar eens de poll in op deze site. Daar kun je aangeven wat je de leukste plek vindt... Eens kijken wat daar uit komt.

We begonnen met Finn op de goal en met Lucas, Max en Gijs achterin. Joppe en Symar op het middenveld en Ties en Reinier voorin. Potr en Oskar begonnen aan de kant, maar we zouden snel doorwisselen en dat gebeurde ook (dank aan de ouders!).

De eerste 2 goals waren van achterhoede speler Max Steuten :s ...? Haha! Niet iets wat je verwacht van een verdediger, maar goed... we waren er niet minder blij mee! Top Max! De 3e goal kwam op naam van Symar.

Na de rust keepte diezelfde Symar en scoorden we nog maar 1x, maar dat was dan ook wel een wonderschone! Een mooi afstandsschot van Ties die lang onderweg was en uiteindelijk over de keeper, net onder de lat in de goal zeilde... Poehé! 4-0 en dat was gelijk de eindstand.

Goed gedaan mannen!

Diederik