Een klinkende overwinning voor de F2!

Uit tegen Onze Gezellen F2. We waren met 9 man, Lucas ontbrak deze week. Ook OG was met 9 man. We besloten om met 8 tegen 8 te spelen, zodat iedereen veel kon spelen. We begonnen in de eerste helft met Ties op goal. We draaien op dit moment nog veel door op de plekken in het veld. Iedereen wil eigenlijk het liefst voorin spelen, maar dat is om een paar redenen niet handig... Het is natuurlijk allereerst niet handig omdat er dan niemand achterin staat... ;)...

Maar het is vooral belangrijk om eens na te denken waar je vind dat jij het beste speelt.En waar je graag wilt dat anderen in het team staan. Bijvoorbeeld omdat je vindt dat als ...die en die... achterin staan ... het altijd wel goed komt. Denk er maar eens over na: sommige van onze jongens zijn snel, kunnen dus hard lopen. Dat heb je nodig om de tegenstander in te halen die met de bal op weg naar onze goal is. Anderen van ons zijn heel handig met de bal als er veel mensen om m heen staan. En weer anderen van ons geven niet op als de bal wordt afgepakt, en blijven doorwerken tot hij de bal zelf weer heeft afpakt. Iedereen is dus ergens anders goed in en kan op die manier helpen om het hele team beter te maken. En dat hebben we nodig!

Voor nu gaan we nog gewoon even lekker plezier maken en iedereen de kans geven om op verschillende plekken te spelen, maar we zullen later in het seizoen eens kijken of we wat meer op vaste plekken kunnen spelen.

Goed, de wedstrijd... tja... dat was uiteindelijk een top prestatie! Vooral omdat we goed verspreid bleven staan, iedereen goed naar elkaar over speelde en we elkaar hielpen. De eerste goal kwam door een afstandschot van Finn die Symar intikte. De tweede was een goed schot van Oskar.De 3e ging erin via een prachtige aanval die Gijs opzette en Finn uiteindelijke scoorde. De 4e was een intikker van slimme Max die goed stond opgesteld nadat een schot van Oskar eerst nog door de keeper werd tegengehouden. In de tweede helft keepte Max en gingen we verder met scoren waar we waren gebleven. Ties bracht een mooie corner in, die Reinier in 2e instantie intikte en na een mooie actie van Potr op het middenveld was het wederom Reinier die een mooie goal scoorde, onze 6e. Verder scoorde Oskar nog een mooie schuine schuiver, Symar (of was het een eigen goal van Onze Gezellen?) en Joppe.

Top gedaan mannen! We staan 5e. Op naar de bovenste plek!