E9: 8 voor en nul tegen!!!

Het beloofde een mooie en zware strijd te worden tegen de E16 van DSS. Immers, onze oude kameraad Rif (en veel andere klasgenoten van Luca) liepen in de DSS-shirts rond. Dat zijn beladen wedstrijden die maandagochtend in het klaslokaal nog ernstig nabesproken worden.

Voor Luca zal het een toffe maandagochtend worden. Al snel werd namelijk duidelijk dat turbo-Niels er zin in had. Terwijl het zonnetje lekker scheen en er veel ruimte was op het hoofdveld van ons schitterende complex bracht Niels ons via een hattrick op 3-0. Toen Ole kort voor rust ook nog de 4e liet noteren vroeg het veel van de innerlijke beschaving der Alliance-supporters (en ons medegevoel met de arme Rif) om niet TIEN-TIEN te gaan scanderen.

Het werden er net geen 10 en dat had best gekund. Het dappere, maar mentaal wel licht gewonde DSS verscheen nog regelmatig voor de weer katachtige keeper Anna, die absoluut geen cadeautjes weg gaf. Finley en Jill verdedigden fel en vastberaden en zorgden ervoor dat de bal steeds weer bij onze onstuitbare voorwaartsen kwam. Aan de andere kant kreeg Luc a wel een cadeau van de DSS-keeper: 5-0 en na een werkelijk fantastische solo van Mika scoorde hij bijna zijn eerste goal van dit seizoen. De laatste drie doelpunten van Ole, Maxime en Kit (DIE was goed!) waren het gevolg van mooie combinaties. Ja, het wordt nog wat met die E9 dit jaar!!!

E9 tegen DSSE16