Meisjes MB1 nog ongeslagen

Ze hebben het niet altijd makkelijk onze meiden van de MB1, maar nog steeds zijn ze ongeslagen. Vorige week was het 0-0 tegen Concordia/Hillegom en afgelopen zaterdag was het een fel bevochten gelijkspel tegen Overbos MB1 in Hoofddorp.
Overbos speelde erg fysiek en had een razendsnelle spits. Toch kwam MB1 tweemaal op voorsprong: eenmaal een penalty van Frederique en de andere een verre knal van Roos. Aan het eind van de wedstrijd moesten de meiden met Maxime in de goal toch capituleren, omdat Maxime, naar ons idee, belaagd werd in haar eigen doelgebied en verkoos om haar gebit te beschermen tegen de invliegende speelster. Maar ja, ze liet de bal los volgens de scheids, dus helaas...

Toch veel hoogtepunten gezien: een enorme drang om voor elkaar te werken, schitterende passeerbewegingen en passes van de buitenspeelsters Suzanne en Claire, razendsnel loopwerk van Tess en een gigantisch doorzettingsvermogen van allen. Kortom, kom gerust aanstaande zaterdag eens kijken naar dit team van kanjers!