E5 wint met dubbele cijfers

Vanmorgen om 9:45 speelde de E5 thuis tegen DDS tegelijk met de E2 op het hoofdveld. De tegenstander bleek al snel een maatje te klein. Na 5 minuten kon men al zien dat het een doelpunten festival zou worden.

In de 2e minuut maakte Teun zijn eerste doelpunt van het seizoen door de 1-0 er in te schieten. vanaf dat moment werd er aan de lopende band gescoord terwijl het elftal eigenlijk niet goed speelde. Het begin van de 2e helft was slecht maar de tegenstander kon ook geen vuist maken waardoor het scoren verder door ging. Teun maakte 1-0, Fons 2-0, Lucas 3-0, Pelle 4-1 en 5-1, Lourens 6-1, Lucas 7-1, Mark 8-1 en 9-1, Fons 10-1 en Stein maakte ook zijn eerste van dit seizoen door 11-1 op het bord te zetten.

De volgende wedstrijd is tegen de koploper van de competitie, eindelijk eens wat tegenstand.