Bloemendaal F3 - Alliance F2

Vol vertrouwen en goede moed kwamen we op volle sterkte aan op Bloemendaal.

Zo op het eerste oog leken de jongens wat kleiner dan wij en dat was voor een aantal van ons reden om te denken dat we 'ze dus wel aan zouden kunnen'. Toen we ook nog eens hoorden dat het weer om 1e jaars F-jes ging, leek het 'helemaal 'een makkie'. Dat pakte wel even anders uit... Want we kwamen de afspraken die we hadden gemaakt ook nog es' niet na... Tja..., en dan wordt het wel heel erg lastig...

Er ging ook wel het een en ander goed hoor! We speelden bijvoorbeeld prima over naar elkaar. En daar ontstonden een aantal mooie aanvallen uit. Lukte het niet aan de ene kant van het veld, dan ging de bal via een aantal spelers van ons naar de andere kant van het veld om daar naar een gaatje in de verdediging van Bloemendaal te zoeken. Hartstikke goed! De volgende keer moeten we er alleen beter op letten dat we goed op onze plekken blijven staan. Dat was deze keer niet het geval en daardoor stond onze tegenstander een paar keer heel erg vrij, zonder dat er iemand van ons bij stond. En daardoor konden ze makkelijk recht op het doel aflopen... en scoren.

We kwamen snel op 1-0 achter, maar Lucas trok de stand ook wel weer vrij snel gelijk door 1-1 te scoren uit een corner. Toch kwamen we ook weer op 2-1 achter, maar ook die maakten we weer goed. Oskar scoorde een goeie goal na hard werken. En voor rust scoorde ook Reinier nog zelfs 2-3 voor ons, zodat we met enig vertrouwen de rust in gingen. Even wat drinken en een plan trekken voor de 2e helft. Houd je aan aan de afspraken! Iedereen op z'n plek blijven! En goed blijven overspelen.

Het bleek lastig. We houden het maar op het enthousiasme van iedereen om het te team helpen... We vergeten het snel en gaan op dezelfde enthousiaste voet verder! Hard trainen. Goed blijven overspelen. Dan maken we deze wedstrijd volgende week gewoon goed!