Alliance C 6 hanteert nieuwe tactiek


Coaches brengen het grootste deel van hun vrije tijd door voor de buis .
Wedstrijden kijken,analyses beluisteren,psychologische rapporten bestuderen van spelers noem maar op, altijd leuk om zo’n vent in huis te hebben,
Een manke kat straalt meer gezelligheid uit maar dat terzijde dus.
En de coach van de C6 was tot een briljante conclusie gekomen !
Wat hem opviel was dat een team dat een speler na een rode kaart moest missen de tegenstander totaal op het verkeerde been kon zetten en dat 10 tegen 11 wel eens hele verassende wedstrijden kon opleveren.
Na gisteren is hij er dus ook achter dat deze vlieger NIET altijd op gaat !

Na een zomerstop waarin verder prima zaken werd gedaan na het wegvallen van Kobus ,Paul,Thomas C,Rodin,Tijl en Stijn was natuurlijk de kas behoorlijk gevuld maar moest er toch ook de knip getrokken worden voor noodzakelijke versterkingen.
Het technisch team wist bij Varberg F.C. laatste man Peter Hartog los te weken .Van Torrevieja werd Guus de Haan overgenomen ,een talentvolle keeper.
Hidde Poel de links poot kwam voor een flinke zak euro’s over van s.v. Marburg.
Middenvelder Jeremy Simon was verhuurd aan Kobayashi United maar die hebben we dus snel terug gehaald en op dit moment vinden in Italie de afrondende gesprekken plaats om Julian de Reus over te nemen van Rimini en in Engeland word met Colchester nog gesproken over de komst van Bas Willems die wel uit gekeken is op het engelse klimaat.
U ziet het kader heeft niet stilgezeten.

Wat gisteren tegen Velsen helaas niet tot resultaten leidde vanwege de 10 man strategie .
Coach M. Beumken was de eerste om dit voor de camera’s van Noord=Holland sport toe te geven , hij stond er niet verslagen bij ,sterker nog hij kon leven met de 5-1 uitslag.
“kijk af en toe moet je roeien met de riemen die je hebt. Let maar op ,binnenkort zijn wij op volle sterkte en dan gaan er nog leuke dingen gebeuren met dit team.Aan inzet heeft het vanmiddag niet ontbroken en hebben we toch weer hele leuke dingen kunnen zien dus ben ik zeker niet teleurgesteld integendeel.
We zijn blij dat we een groot aantal van onze vaste waarden ondanks het grote geld hebben weten te behouden en het technische team is content met de nieuwe aankopen.
Het zal allemaal nog even aan elkaar moeten wennen en dan komt het zeker goed met deze heren”
Aldus een relaxt ogende coach die terloops nog opmerkte dat er nog seizoenskaarten te krijgen waren.
Ook de mee gereisde supporters oogde zeker niet teleurgesteld.

We zullen ze in de gaten houden ,die heren van de C6!