ME1: de kampioen verslaat SCW overtuigend


Dat valt lang niet mee: winnen als je al kampioen bent. En toch is dat precies wat de meiden van ME1 afgelopen zaterdag in Rijsenhout tegen de meiden van SCW ME1 deden: winnen. En we waren een beetje gehandicapt in de achterhoede want Anna kon niet en Zanna bleek - heel sneu - ontstoken ogen te hebben. Als invalbacks speelde Doortje op links en de keepster Faye en Evelien op rechts.

Gelukkig kwamen we op 1-0 voor door een prima goal van Sarah. Maar SCW had wel een speelster, ene Bo - dochter van de trainer, een klein mannetje wiens stem over het gehele veld duidelijk te horen was, die het onze achterhoede knap lastig maakte. Ze scoorde twee keer, ondanks verwoede pogingen van Lotta om haar te stoppen. De invalbacks Faye, Evelien en Doortje deden wat ze konden, maar deze Bo was soms moeilijk te stoppen. Gelukkig hebben wij niet alleen onze eigen Bo, namelijk Sarah, maar ook nog twee andere scorende speelsters: Nina en Lisette. En tegen zoveel scorende speelsters was SCW niet opgewassen. We sloten het seizoen dus overtuigend af met een 5-2 overwinning, die 's avonds in het pannenkoekenhuis dan nog eens goed werd gevierd door de meiden.

Ze kregen allemaal nog een mooie medaille - ook de trainers Henny, Katrien, onze scheidsrechters Frank en Ruben (ben ik jou nou eigenlijk vergeten Sipke?) en onze limonadevrouw annex verzorgster Els kregen een medaille toebedeeld. Voor coach Roger was er een aardig presentje: een coach map met magneetjes en een aantekenblok. Eens bij Louis informeren hoe je aantekeningen maakt -- Louis heeft daar nu toch tijd voor...