Dappere F3 ten onder in Eindenhout: 7-3

Lekker makkelijk, die reportages over de F3, want ieder verslag komt op hetzelfde neer. Ze spelen goed voetbal en weren zich dapper tegen de nummer 1 of een andere hooggeplaatste in de competitie, maar uiteindelijk gaan ze strijdend ten onder…..

Het was vandaag niet anders. Prachtig weer, van beide teams erg veel ouders op de been en een heen-en-weer gaande match. Sterre bond furieus de strijd aan met haar klasgenoten en ook de andere meiden en jongens weerden zich enorm. Toch kwam THB op voorsprong. Een harde knal ging onhoudbaar langs keeper Mika. Even later vloog de 2-0 binnen en vreesden wij een afstraffing. Maar de F3 is taai! Een goede pass van Luca werd door Maxime opgepikt, hij sneed langs de verdediging en scoorde beheerst. Helaas betekende een daverende THB-knal de 3-1 bij rust. Toen kort na rust de 4-1 viel vreesden wij een afstraffing…. Maar de F3 is mentaal ijzersterk. Onder leiding van de letterlijk onverwoestbare Anna werd de aanval gezocht. Een mooie pass op Ole en die schoot de 4-2 prachtig binnen. Nog was het niet op. Ook Rif en Gijs roerden zich en die laatste schoof de 4-3 binnen en de spanning was weer terug. Helaas, bracht THB toen weer een kanon binnen de lijnen en toen was het achterin ook voor ‘hij die onpasseerbaar lijkt’ (onze Kit) niet meer te doen en gestaag bouwde THB de voorsprong uit naar 7-3. Niettemin, een goede wedstrijd met veel kansen en heerlijk jeugdvoetbal.

En: niet onvermeld mag blijven: de goede en rake penalties van Sterre en Jill.