C2 - DSS 1-0

Eindelijk mochten ze dan weer, de mannen van C2. Thuis, in een wedstrijd georganiseerd door de vader van Mischa.
Eerst zou het een competitietreffen zijn, maar dat mocht uiteindelijk niet van de KNVB. Jammer want na deze zege
zou C2 wel derde zijn met twee wedstrijden minder gespeeld dan de nummer 2 en in verliespunten dus gelijk.
Een zege want C2 won met 1-0 na een aardige wedstrijd. Natuurlijk er gingen veel dingen fout en het liep nog niet zoals in november. Maar geen wonder als je zo'n lange tijd niet speelt en
met vijf invallers moet aantreden. Tommy, ziek en Daniel, schoolverplichtingen, ontbraken; Tijmen was weer door de C1 ingepikt en
Elvis en Marnix gaven de voorkeur aan een niet sportieve bijeenkomst, waardoor er maar tien man stonden.
Justin viel in, maar na 2 minuten stonden we toch met tien man omdat Jordi bij de eerste de beste aanval weer last kreeg van zijn knie en niet verder kon.
Tijdens de wedstrijd werden we geholpen door twee D2 spelers. Justin kon weer naar C1 en Joury en Steven, broers van 2 C2 sterren deden het voortreffelijk.
Wat een jeugd heeft Alliance, machtig!
C2 was een stuk sterker, hoewel DSS veel beter speelde dan in de eerste wedstrijd. Ze kregen niet veel kansen maar als ze er al door kwamen was Coen,
licht geblesseerd, geweldig ter plekke.
De achterhoede was goed, de eerste helft met Boyd centraal, de tweede helft met Mischa op die plek. Er werd aardig gecombineerd, maar er werden teveel kansen gemist.
Ruim in de tweede helft viel de verdiende goal. Sjoerd veroverde, speelde Mischa aan, die hield overzicht en speelde Sjoerd vrij en diens voorzet
werd door uitblinker Boyd bekwaam afgerond. Een verdiende zege na een zeer nuttige wedstrijd.
Volgende week is er geen wedstrijd, maar geprobeerd wordt te oefenen, bijvoorbeeld tegen Hillegom.

Marnix en Elvis ook jullie houden dus de site in de gaten!