Eerste drie C teams winnen!

C2 speelt knap voetbal!
In alle vroegte moest de C2 aantreden tegen VSV. Na een rommelig begin ontspon zich een mooie wedstrijd waarin C2 tot knap voetbal kwam. Volgens de leider van de tegenpartij was C2 "een knap ploegje" dat verdiend gewonnen had. Een verdiend compliment.
Vlak voor tijd kwam een van de spelers van VSV na een duel met Tijmen keihard in aanraking met zijn eigen doelman.
Eerst een motor ambulance en later een ziekenauto moesten eraan te pas komen om de speler naar het Rode Kruis ziekenhuis te vervoeren.
Belangrijkste nieuws van de dag, het gaat gelukkig weer redelijk goed met de speler.
Haje Kamstra is zijn naam en hij is gelukkig weer thuis en volledig mobiel!
Op een na belangrijkste nieuws, de C2 won met 1-0 en stijgt weer op de competitiestand richting de bovenste plaats.
Het doelpunt was net als de wedstrijd een schoonheid. Mooi opgezet van de linkerkant kwam de bal bij Rick, die zelfs even hooghield en toen Tommy bediende.
Heel bekeken verdween de bal met een mooie curve in de uiterste hoek. Een mooie overwinning tegen een ploeg die boven C2 stond in de rangschikking. Het is te hopen dat C2 de achterstand in wedstrijden kan inhalen en echt een gooi kan doen naar de titel!
Een prachtige prestatie zover jongens en het altijd op de training komen begint zijn vruchten af te werpen.

C1 wint van HFC!
C1 dat na C2 speelde moest door het voorval met de geblesseerde speler die lang op het veld bleef liggen van kunstgras naar het hoge gras van veld 4.
Het deerde de mannen tegen de Koninklijke HFC niet, gauw van schoenen wisselen en ballen maar.
Na een minuut stond C1 al met 1-0 voor. Een scrimmage werd door Justin tegen zijn oude club bekwaam afgerond.
Een mooi bewijs dat Justin terecht de overstap naar Alliance maakte omdat hij daar veel te laag speelde.
Vlak erna scoorde hij bijna weer maar zijn schot ging er net niet in.
Wederom met goed compact voetbal werd de wedstrijd door C1 beheerst. Alleen ontbraken voor rust meer goals. Kansen waren er genoeg.
In de tweede helft brak de supersnelle Suwit de ban, 2-0 en scoorde Dirk nog twee keer waardoor HFC met een 4-0 nederlaag naar huis ging.
Weer een mooie zege van C1 dat opnieuw een plaats steeg in de stand.

C3 sluit zegereeks af met zege op VSV
De wedstrijd van C3 tegen VSV begon door de blessure bij C2 een stuk later en het leek dat de spelers uit hun concentratie waren.
Heel snel stond het 0-1. Maar Ricky scoorde heel fraai de gelijkmaker. C3 nam het heft in handen door het voortreffelijke spel van onder meer Arvin, Leon, Thomas en Mischa terwijl Coen groots stond te keepen. Via Mischa en Xander! werd het 3-1. Een verdedigingsfout bracht de noordelingen dichterbij en veroorzaakte veel spanning. Maar uiteindelijk hield C3 stand en won ook weer. Een heel mooi resultaat bereikt na fases met heel goed voetbal.