Verslag Hoofddorp F14 - Alliance '22 F10

Tjonge, we hebben duidelijk te maken met wat betere tegenstanders de laatste weken! En we moeten dus extra ons best doen en goed naar elkaar over spelen willen we al onze wedstrijden blijven winnen. We speelden afgelopen zaterdag tegen de nummer 3 van de competitie. We waren voor het eerst helemaal compleet, want ook Bas was er deze week bij! Welkom Bas, leuk dat je was! Dat betekent overigens wel dat we af en toe moeten wisselen, maar dat ging eigenlijk best goed deze week. Een paar jongens van Hoofddorp kon goed voetballen en dat hebben we geweten! Hun beste mannetje scoorde vrij snel 1-0. Maar dat lieten we niet op ons zitten! We gingen extra hard ons best doen en voor we het wisten scoorde Josh de gelijkmaker: 1-1. We kregen een aantal mooie kansen op 2-1 door goed overspelen van Max bijvoorbeeld. Jammer genoeg was het juist Hoofddorp die 2-1 scoorde, ondanks dat Tom de 1e helft als een panter stond te keepen! Julius werkte als een paard, net als Daan. En ook Reinier was weer ijzersterk achterin! Dinand was in de rust als een razende omgekleed in zijn keeperspak om in de 2e helft te keepen (we houden goed bij wie er allemaal gekeept heeft, want keepen is populair bij iedereen!). Ties scoorde de 2-2 en daarna scoorde Tom zelfs de 3-2! Het leek er even op dat we ook deze wedstrijd gingen winnen, maar de mannen van Hoofddorp scoorden in de laatste minuut toch nog de gelijkmaker. Jammer, maar een verdiende uitslag vonden wij, omdat de tegenstanders ook wel goed waren. Sem dacht daar duidelijk anders over; hij stond na afloop in tranen op het veld omdat we niet hadden gewonnen. Een echte winnaar!! We staan nog steeds bovenaan, met 1 punt verschil op SCW, maar die hebben wel 1 wedstrijd minder gespeeld. Het is dus razend spannend! Morgen trainen en zaterdag ‘thuis’ op Geel-Wit om 9 uur tegen DSS F18 (zie ook alliance22.nl).

Tot zaterdag! Diederik en Bart.

ps even voor de duidelijkheid: de volgende wedstrijd is op zaterdag 30/10. Aanstaande zaterdag is er geen wedstrijd.... fijne vakantie!