Uitzendbureau Alliance B3 scoort volop in de zaterdag competitie.

Afgelopen zaterdag zat er geloof ik onweer in de lucht want diverse B wedstrijden liepen helaas enigszins uit de hand. Daar zal nog het nodige over worden nagetafeld dus om toch maar over iets positiefs te schrijven hier een berichtje over de B3.

B3 spelers scoren op 1 dag 8 keer in 3 verschillende wedstrijden in 3 verschillende teams! Daar zit vast een verhaal aan vast.

De B3 heeft afgelopen weekeinde weer eens laten zien dat het wel goed zit met de verenigings spirit bij de B Junioren. Op het laatste moment bleken zowel de B2 als B4 door ziektes, blessures en onverwachte opzeggingen mannen te kort te komen. Daarnaast zat de B1 een beetje klem met hun aanvangstijd van 16.00 uur. Het bleek dat een flink aantal van de spelers op die tijd andere verplichtingen hadden dus is er geruild met de B3 die eigenlijk om 14.30 moest spelen. Daardoor, en hoewel ze dus zelf erna nog moesten voetballen, kon de B3 alsnog de deuren van hun uitzendbureau openen en bij de rest van de B aan de bak gaan.

Zo werden Bram, Jorrit en Florian aan de B4 uitgeleend en Jesper, Sam en Max aan de B2. Eindstanden Alliance B2- Onze Gezellen B2 2-0, Alliance B3-HRC B1 4-1 en Velsen B3- Aliance B4 2-2. Niet alleen scoorden ze 8 keer maar de B3 spelers namen ook alle doelpunten in alledrie de wedstrijden voor hun rekening! Max en Jesper bij de B2, Cas en David beiden 2 keer in hun eigen B3 en Florian 2 keer bij de B4 op aangeven van Jorrit. Volgende week hoop ik als coach van de B3 dat ze dan allemaal net zo trefzeker zijn in hun eigen wedstrijd!

De B3 staat door deze overwinning bovenaan in hun poule en hoewel ze nog wel een paar moeilijke wedstrijden voor de boeg hebben lijkt het alsof deze team hun verblijf in de B (ze zijn allemaal 2e jaars en gaan dus allemaal naar de A) kunnen afsluiten met een kampioenschap.