B1 op Boardingcup

Het was maandag ochtend en het sneeuwde niet normaal erg, alle mensen op de weg zagen ons fietsen met onze voetbaltas en dachten dat we gek waren maar we hadden zaalvoetbal toernooi bij olympia-haarlem.

Ed moest helaas werken, maar gelukkig was Arny erbij die eht uitstekend deed(dat mag gezegt worden). We zaten in de ochtend poule en die zag er als volgt uit:

1. HBC
2. OlYMPIA-HAARLEM
3. ONZE GEZELLEN
4. DSS
5. ALLIANCE'22
6. GEEL WIT

Alleen de nummer 1 ging door naar de finale, toen we deze poule zagen dachten we twee dingen.

1. we moeten ze niet onderschatten waardoor we hoog zouden kunnen eindigen.
2. we gaan ze onderschatten en gaan de boot in.

We speelde gelukkig als het eerste, we moesten als eerst tegen GEEL WIT je zou zeggen de makkelijkste uit de poule maar helaas kwamen we niet verder dan een gelijk spel.

Als tweede moesten we tegen DSS die wedstrijd gingen we heel anders spelen en wonnen met 3-1 of het aan onze wijziging of gedrevenheid lag wist niemand. We stonden 2de met 4 punten maar zagen dat ONZE GEZELLEN heel sterk was hadden nog niks verloren, dat kwam vooral door hun mooie positie spel.

Als derde stond OLYMPIA-HAARLEM op het programma, ook die wedstrijd ging uitstekkend, we wonnen weer met mooi spel we stonden nog steeds 2de met 7 punten omdat ONZE GEZELLEN nog steeds geen punten had laten liggen.

Als vierde moesten we tegen het altijd lastige HBC, we kwamen 3x achter maar wisten toch 3x gelijk te maken waardoor we nog maar 1 punt achter op ONZE GEZELLEN lagen omdat hun verloren hadden.

de stand voor de laatste wedstrijd was dus ONZE GEZELLEN op 1 en ALLIANCE'22 op 2 met maar één punt verschil. Dus het was de beslissende wedstrijd vooral voor ons want ONZE GEZELLEN hoefde niet zo nodig te scoren. We waren allemaal kapot dus liepen met halfe krachten het veld op, ons spel was veel beter maar we konden niet meer. Helaas leidde dat tot de 1-0 voor hun me nog 3 minuten te spelen gingen we alles op alles zetten, er kwamen heel veel kansen die er net niet in gingen.

In de laatste minuut wist ONZE GEZELLEN toch de 2-0 te maken dus het was over.
Na een gezellige middag met veel strijdlust zijn we tweede geworden.

Klasse jongens!!

Toine Deen