F8 niet te temmen door Mexicaanse griep: 6-0 tegen OG

Onder leiding van de uitstekende fluitende leidsman Marnix (grote broer van Twan), maar zonder de (wellicht) Mexicaanse grieppatiënten Kim en Twan, vertrok de F8 op weg naar nieuwe roem. Onze Gezellen bracht slechts 7 man mee en die hadden het gezellig met elkaar. Ze bewogen zich groepsgewijs over het veld en vergeleken met deze kluitjesvoetballers toonde de F8 zich een volwassen voetbalmachine.

Al snel wandelde Tristan (het ziet er bij hem nooit zo snel uit) door de verdediging van OG en hij dribbelde de 1-0 binnen. Vervolgens was het de beurt aan ‘killer’ Fenna. Deze jongedame heeft nu al twee weken op rij gescoord, iets waar Rif best jaloers op is. Rif werkt zich drie slagen in het rond, passeert en pakt ballen af, maar zijn doelpunt wil maar niet vallen. Ook Mika staat nog op nul doelpunten, maar die neemt dat zo te zien blijmoediger op. Met een enorme inzet verovert hij de bal en iedere week durft hij de bal langer aan de voet te houden. Omar – onze raket – stak weer in grootse vorm; hij liep de 3-0 binnen.

In de tweede helft zagen we een nieuwe keeper, Mans, in een zeer cool keepersshirt. Hij vond dat shirt zo geweldig, dat hij zich niet gerealiseerd had, dat keeper Luca in de 1e helft ook bijna niks te doen had gehad. Beide keepers hoefden maar een paar keer handelend op te treden en zij deden dat zeer gedecideerd. In de 2e helft hield Luca het vrijwel alleen dicht achterin, want de in de 1e helft goed verdedigende Gijs volgde de rest van het team op weg naar goals en eeuwige roem. Bij absentie van Twan besloot Tristan de verantwoordelijkheid voor het scoren op zich te nemen. Twee knappe schoten: 4-0 en 5-0. De 6-0 was weer een samenspel tussen onze snelle spitsen. Fenna knalde op de paal en Omar tikte attent binnen.

Dames en heren: petje af!!!