F8: Waarin een kleine Twan toch groot kan zijn…?

Nou, in Kennemerland bijvoorbeeld. Uw verslaggever kwam na tien minuten hijgend op het DSS/Kennemerland-complex aan en toen stond het al 0-2 door twee goals van Twan. Op het honkbalterrein had men een miniveldje ingericht en met name Twan voelde zich daar als een vis in het water. Je hoefde niet teveel heen-en-weer te lopen en als hij zich even kwaad maakte schoot je van het ene goal direct in het andere. Interim-coach Harmen, die overigens betrouwbaarder aanwezig is dan de vaste coaches, had de spelers weer goed op scherp gezet.

Zijn dochter Kim, Mika en Mans hielden het goed dicht. Mika scoorde zelfs bijna, maar een Kennemerlander gleed de bal met zijn knieën uit het goal. Keeper Rif was in vorm en Omar en Tristan dwarrelden weer heerlijk langs hun opponenten. Net voor rust werd het 1-2, maar dat drukte de pret niet. De F8 pakte na de rust de draad weer op en we waren al snel getuige van girl-power. Gelanceerd door de uitstekend keepende Gijs (prachtige reflexen) ging Luca er met de bal vandoor, zij won een duel en gaf voor op Fenna die werkelijk angstaanjagend hard uithaalde: 1-3.

Daarna was het weer Twan-time. Een penalty en alleen op de keeper af na goed werk van Tristan en we stonden ineens 1-5 voor! Het slotaccoord was van Kennemerland. Zij hadden een jongen die mega-hard kon schieten en dat deed ie: 2-5. Meisjes en jongens, het was weer fantastisch met jullie! Jullie zijn een erg leuk team en superenthousiast EN geweldige voetballers. Nu staan jullie al derde; gefeliciteerd!