F8 overtuigend langs DSS: 4-0

Met Rif weer in het veld en coach Gé weer langs de lijn (en uiteindelijk als scheids midden op het veld) had de F8 er enorme zin in. DSS stond tot vandaag nog een plekje hoger op de ranglijst, maar dat was niet te merken. Keepster Kim bleek de beginnen aan de saaiste 19 minuten van haar leven. Door attent verdedigen van Mans, Luca en Gijs heeft ze de bal nl. slechts op flinke afstand kunnen bewonderen. 19 minuten, want in de laatste minuut voor de pauze kon zij de bal twee keer oprapen. Door twee doelpunten van Mans, een mooi hoog schot en een slimme intikker na een corner. Gingen we met een 2-0 voorsprong rusten.

Ook in de tweede helft bleven onze aanvallers Omar, Twan en Fenna gevaarlijk. Omar op snelheid was weer niet te houden: 3-0. Ook Twan had een prima individuele actie: 4-0. Keeper Mika kreeg iets meer te doen dan Kim, maar echt moe zal ook hij niet geworden zijn. Wie wel moe zouden moeten worden zijn Rif en Tristan. Onze onvermoeibare middenvelders sleurden van links naar rechts en achter naar voren. Veel DSS’ers zonk de moed in de schoenen als zij hen zagen aankomen.

Meisjes, jongens het was weer genieten. Plezier en goed voetbal, wat wil je nog meer?