Uitstekend Alliance B1 tegen sterk Schoten B1

Vandaag 3-3 gespeeld met de B1 in een spectaculere wedstrijd , na 2 min. kwamen we op voorsprong door een geweldige loopactie van Cas ,terugleggen op Twan en de bal lag in de kruising . Daarna nam Schoten het heft in handen en moest er door onze jongens ontzettend hard gewerkt worden om de voorsprong vast te houden . Dit lukte niet want na 10 min. vloog een corner er via Cas direct in . Er werd niet goed gedekt bij deze corner met alle gevolgen van dien .

Kort daarna kwam Schoten zelfs op 1-2 , omdat vanaf een meter of 30 er een afstandschot in de rechter kruising vloog . Onnodig want hoe kwam het dat iemand zo vrij aan kan leggen voor dat schot en hij was niet echt onhoudbaar vond ik .

Er werden erg veel duels verloren en Alliance was veel te lief voor de tegenstander en liep steeds verder terug naar de eigen goal .

Vlak voor de rust kregen we een vrije trap diagonaal van de goal op een meter of 25 en Danny nam hem .

Twan was heel alert en kreeg op het laatste moment zijn schoen tegen de bal en maakte de 2-2 wat tevens de ruststand was .

De 2e helft een heel ander Alliance ,de mouwen werden opgestroopt ,duels gewonnen en het team ging echt geloven dat een goed resultaat tegen de koploper er in zat . Het was genieten langs de kant , goed verzorgd positiespel en er kwamen kansen .

Er werd nu ook , zoals afgesproken ver van de goal gespeeld ,het geloof in eigen kunnen was terug en de combinaties liepen weer als vanouds .

Niels, die was ingevallen voor Daniel scoorde na 10 min. in de 2e helft , na een groot misverstand in de achterhoede van Schoten . 3-2 voor, wat een weelde maar op basis van strijd en een geweldige werklust was deze voorsprong verdiend .

10 min. voor tijd frommelde Schoten , weer na een corner !! , de gelijkmaker er in .

Alliance had het zwaar, maar bleef o.a door een aantal geweldige reddingen van Michael overeind .Schoten baalde en Alliance vierde in de kleedkamer het zeer verdiende gelijkspel , als een overwinning .