Alliance'22 B1 - Uitgeest B1

Hier is dan het eerste verslagje van de B1.
Het was vandaag niet het beste weer om te voetballen, maar we hadden er allemaal zin in,
we hadden tot nu toe 3 punten uit 3 wedstrijden iets wat we helemaal niet hadden verwacht,
maar dat kwam doordat Stormvogels (3-2 verloren) gebruik had gemaakt van B1 spelers en tegen Kennemerland
waren we niet in vorm want een paar weken daarvoor hadden we in de beker 2-0 van hun gewonnen
en nu verloren we ineens met 4-3.

Wedstrijd 1 was tegen SVA waar we meteen met 6-1 wonnen, maar over tot vandaag.
Ed een arney hadden een ontbijtje geregeld zodat we vandaag misschien weer 3 punten zouden pakken.
Dus we zaten lekker met ze alle om half 10 in de kantine te ontbijten wat er trouwens ongelovelijk lekker uitzag.
We waren nog een beetje slaperig tijdens het ontbijt maar daarna heerstte er weer een goede spanning in de kleedkamer
en we waren er allemaal van overtuigd dat we ze zouden opvreten !!

We begonnen met de volgende 11 spelers:

michael, cas, david, nelson, jesse, daan, danny, thomas, twan, duko, sven

En op de bank zaten tobias, douwe, en daniël.

We begonnen dus met een fris en gedreven team aan de start wat leidde tot een wereld start!!
We hadden de eerste helft mee dus het was aan Michael om vandaag de meeste assisten te geven helaas
was dat niet zo want Michael had zijn dag niet..
Binnen de eerste minuut stonden we 1-0 voor door een prachtig schot van Nelson vanaf 20 meter
strak in de kruis.
Éen minuut later was het een vrije trap voor ons op randje zestien die Daan via de keeper met veel effect
in de hoek schoot dus 2-0 na 2 minuten spelen een droomstart dus maar het werd nog erger voor Uitgeest.
Na 5 minuten spelen was het Duko met een acktie die hem strak over de grond naar Twan paaste maar hij
werd door hun eigen verdediger binnen gelopen dus 3-0 na 5 minuten spelen toen kon je merken aan ons dat
we dachten dat we er al waren en dat leidde tot een kans voor uitgeest die hun spits over Michael schoot,
3-1 was de stand na 10 minuten maar er was nog niks aan de hand want we gingen met 3-1 de rust in.

Ed zei ook dat er nog niks aan de hand was maar dat we niet moesten verslappen want dan zou uitgeest weer
hoop krijgen.

Er werd gewisselt en we gingen met het volgende team naar buiten:

michael, cas, david, nelson, jesse, daan, thomas, twan, duko, tobias

Ongeveer 10 minuten na de rust kreeg uitgeest een vrije trap op randje zestien die ze achter Michael
wisten te plaatsen via een mooi schot.
Nu was het weer aan ons om er 4-2 van te maken en dat gebeurde ook.
Het was Duko die scoorde doormiddel van een tackel, dus het was 4-2.
En het werd als maar erger voor uitgeest want ze waren nergens te bekennen om het veld?
En bij ons gingen de ackties als warme broodjes over de toonbank, het was daan met een prachtige
voorzet op Duko die het afmaakte met een kopbal hoog in het net, het was 5-1 dus je zou zeggen klaar is kees
maar nee we gingen door tot het eind wat leidde tot nog een goal en deze keer werd hij afgemaakt door
Tobias die hem via de paal in het goal schoot 6-1 !!
1 minuut voor tijd was er nog een klein relletje, Cas werd in zijn gezicht geslagen door hun spits waardoor hij zo boos werd,
dat hij wel gewisselt moest worden anders zou het niet goed aflopen met hun spits, maar op de één of andere was het
een vrije trap voor uitgeest die ze namen terwijl onze keeper en achteroede nog bezig waren met het kalmeren van Cas,
en toen schoten hun de bal in een leeg goal het was 6-2 en dat was ook de uitslag

We staan nu 5de met 6 punten uit 4 wedstrijden. op plek 1 staat schoten met 9 punten uit 4 wedstrijden..

Volgende week staat Ijmuiden op het programma en ik weet zeker dat die het moeilijk gaan krijgen tegen de jongens uit haarlem
Ik wil Ed en Arney bedanken voor het leuke ontbijt, en de jongens voor het goede resultaat