Alliance D3 Olympia Haarlem D3 0 9

In deze afdeling zijn 3 á 4 sterke teams vertegenwoordigd, die allen kampioens-aspiraties hebben. Olympia Haarlem is één van hen.
Van meet af aan was de bedoeling van Olympia duidelijk. Aanvallen en scoren. Ze verloren bijna geen enkel duel. De jongens waren heel erg sterk bal- en doelgericht.
Neemt niet weg, dat we de eerste helft redelijk tegenstand boden. Helaas kwamen we te weinig voor het doel van de tegenstander om enig gevaar te brengen.
Olympia liep sneller, combineerde beter. Waren ook weer massaal snel terug om te verdedigen.
De openingstreffer kwam echter na 15 minuten. Het was een hele mooie. Vanuit een pass in één keer op slof. Daarna volgden nog 2 doelpunten tot aan de rust. 0 – 3

In de tweede helft ging het niet anders. Hoewel we wel een enkele maal dicht in de buurt van de goal van Olympia kwamen. Slechts één keer was er een afstandschot van Gilles, dat net naast ging.
Omdat er zoveel passjes van ons niet aankwamen en duels verloren gingen, stonden we steeds meer onder druk.
Onze stand-in keeper, Koen Oppenhuis, was ondanks zijn goede inbreng machteloos tegen deze overmacht. Het werd uiteindelijk een 0 – 9 nederlaag.
Deze najaarscompetitie is voor ons gespeeld. Er zat voor ons meer in. De voorjaarscompetitie hopen we op een gelijkwaardiger indeling.