VVC D3 Alliance D3 4 3

Een spannende pot.

Na een grote nederlaag vorige week waren we toe aan een overwinning tegen een gelijkwaardige tegenstander.

Het werd inderdaad een mooie wedstrijd, die grotendeels gelijk opging. Lange tijd hadden de beide keepers weinig te doen.

Maar toch keken we na 25 minuten in de 1e helft tegen een 2 – 0 achterstand aan. De voorwaartsen van VVC profiteerde goed van de ruimtes en passeerden Koen bekwaam.

Koen Oppenhuis was onze invallende keeper.

Gelukkig wist Fevzi ons in de wedstrijd te houden door tegen te scoren.

Helaas kreeg de aanval van VVC over rechts wederom de ruimte om een hard diagonaalschot af te geven, die fantastisch door Koen werd gestopt. Helaas ging de bal in de rebound toch in het net en stonden we met de rust 3 – 1 achter.

Het begin van de 2e helft was spectaculair. In de eerste de beste aanval van ons schoot Jeroen, die net in het veld was gekomen, diagonaal de 3- 2 binnen.

De kansen kwamen over en weer. Mede door het goede keeperswerk van Koen hielden we mooi stand. We waren zelfs kansrijk op de gelijkmaker.

In één van de scrimmages voor het doel van de tegenstander raakten we van alles. De paal, de lat en de keeper. Maar niet de goede kant van de touwen.

Verdedigend ontstonden er steeds meer ruimtes. Daardoor viel helaas de 4 – 2.

Gelukkig zorgde alweer Fevzi toch nog voor de 4 – 3.

Met nog 30 seconden te gaan was het te laat voor een laatste offensief. In deze wedstrijd had meer gezeten. Maar ik heb een leuke en spannende pot voetbal gezien.

Volgende week tegen een kampioenskandidaat. Daar gaan we wat aan doen. Aan ons de eer hen er van af te houden en doodleuk te gaan winnen. Gelijkspel is ook prima.

Tips van de week:

- Het buitenspel zetten van de tegenstander is bij ons nog een moeilijk punt.

- Niet het koppie laten hangen als het effe niet meezit. Blijf er voor gaan !!

- Vaak staan we nog veel te dicht bij elkaar. Soms 3 á 4 man en 1 tegenstander, die dan door misverstanden van dat groepje ook nog goed weg komt.