Alliance C1 komt op bezoek bij Vsv C2wij kwamen uitgeslapen en weer fit op het alliance terein na een leuk vrijdag avondje voetbal gekeken te hebben, we waren met het hele team naar Haarlem-Veendam (1-0) geweest en het was een super leuk, geslaagd avondje mijn complimenten aan onze coach (Ed Keur) en onze assistent coach (Paul Scholten).

Wij kwamen ruim op tijd aan op het Vsv complex dus we hadden alle tijd om ons rustig omtekleden en om een goede warming-up te doen.
Nadat we onze warming-up hadden gedaan gingen we naar binnen om ons omtekleden en te luisteren wat de opstelling was.
Die was als volgt:

Michael, Koen, Jeroen, Douwe, Niek, Thomas, Toine, Anco, Joost, Steven, Tobias.

Toen we naar het veld toe liepen beter gezegd het modderbad van het complex, dachten we aan niks anders dan de wedstrijd we waren heel erg gedreven en dat was al gelijk te zien aan de eerste paar minuten, we hadden door dat hun rechter kant heel zwak was dus al onze aanvallen gingen ook vanaf die kant en met succes, in de 15 minuut speelde niek een hoge bal op Tobias die fantastisch timde en de verdediger dus te slim af was daarna gaf hij een hele goede paas op Joost en die tikte hem weer door naar Steven en hij maakte het rustig af.
0-1 dus voor ons.
Je kon ook zien dat wij niet genoeg namen met die 0-1 en opzoek waren naar de 0-2 en die kwam er dan ook in de 25ste minuut rondde Joost het mooi af in de korte hoek.
0-2 dus en dat was tevens ook de ruststand.
Onze coach Ed Keur had niet zoveel te zeggen in de rust hij vond dat we heel goed speelde en dat hij kon zien vanaf de kant dat onze inzet en beleving heel hoog waren.
Het was teven ook tijd voor 3 wissels, dus we gingen weer naar buiten met de volgende opstelling:

Michael, Tim, Jeroen, Douwe, Cas, Thomas, Toine, Anco, Joost, Jaap, Tobias.

De tweede helft was onze opdracht om de 0-2 vast te houden of eventueel uit te breiden.
De tweede helft speelde wij weer heel goed maar er gebeurde niks aan beide kanten behalve de acktie van Toine die de bal onderschepte in hun strafschop gebied en vervolgens heel hard lang de paal schoot.
De eidstand was dus 0-2 geworden.

We staan nu 6de met 1 punt achter op de nummer 5 United Davo.

Toine Deen (aanvoerder C1)