D3 - Superweekend

Superweekend

Afgelopen zaterdag was natuurlijk het eerste superweekend: AZ - PSV, Feijenoord - Ajax en Alliance D3 - Overbos D5.
Nadat de afgelopen weken onder de bezielende en strakke leiding van Nils en Martijn een reeks oefenwedstrijden was afgewerkt, werd de eerste competitiewedstrijd tegen de heren uit Hoofddorp gespeeld op het zonovergoten veld van Geel-Wit. Door afwezigheid van Waldo moest achterin een extra tandje bijgezet worden, maar door inzet en goed keeperswerk werd dit prima opgelost.
In de eerste helft waren de partijen aardig aan elkaar gewaagd, en dit resulteerde in een 1-1 ruststand.
Beide partijen zagen een overwinning in het verschiet en de tweede helft begon dan ook hectisch. De ene aanval volgde op de andere, er was voor elke partij zelfs een penalty, en binnen de korste keren was de stand 3-3. Daarna volgde een typisch Jeroen-doelpunt: een balletje links langs de lijn van Ricky, gevolgd door een doorlopende Jeroen die de keeper in de verre hoek passeerde. Klasse, en 4-3 voor Alliance. Toen werd het pas echt spannend, maar helaas scoorde Overbos een paar minuten voor tijd de gelijkmaker.
Al met al een goeie start van de competitie. Positief aan de wedstrijd was dat er goed en met inzet werd samengespeeld, en dat er door vier verschillende spelers werd gescoord: Tom, Gilles, Ricky en Jeroen. Keeper Joep hield ons op cruciale momenten in de race.

Zaterdag 20 september 2008:Alliance D3 – Overbos D5: 4-4
(AZ - PSV:2-0; Feijenoord – Ajax: 2-2)