Klein verlies F1

HFC trok net aan het langste eind tegen de F1, op de valreep werd het 2-3.

De wedstrijd begon met volop strijd Zowel Alliance als HFC hadden er zin in en wilden deze wedstrijd niet verliezen. De opstelling van Alliance was goed neergezet, moest ook wel, want onze spits Jasper was er niet bij. Het spel golfde heen en weer. Het verles van de eerste oefenwedstrijd lag alweer ver achter ons. Het leek er zelfs op dat Alliance een overwicht had. Toch stond het ineens 0-2 voor HFC. Bijna Italiaans slopen de mannen van HFC door onze verdediging en maakten de kansen koelbloedig af.

Toch liet onze F1 zich hier niet door uit het veld slaan en voor de rust waren we alweer een paar keer gevaarlijk. Toch was de rust wel nodig om de mannen weer op scherp te zetten. Dat was duidelijk te merken. Pepijn ging wat meer in de spits spelen en nu was het wachten op goede aanvoer van derest van het team. Eerst was daar Young Kon die afgemeten paste en Pepijn in staat stelde de aansluiting te maken 1-2. Alliance drukte door, Lars paste middendoor op Pepijn, deze laatste draaide om een tegenstander en de stand was gelijk 2-2

Daarna was Alliance duidelijk de betere, zeker 4 kansen werden genoteerd, Jasper schoot van ver net naast, andere kansen werden net geblokkeerd. Daarna werd HFC toch weer wat sterker, Bernard, Tijn en Mees moesten achterin steeds meer aan de bak en Kyle redde een paar keer goed.

Tot de laatste minuut, corner voor HFC, de bal kwam voor, daarna in de kluts voor het doel en net op tijd wist een speler van HFC de bal in het doel te tikken. Dikke pech dus, helemaal omdat we goed hebben gespeeld en alle kans hadden om de overwinning binnen te slepen.