De Brug Zo1 - Alliance ’22 Zo1

Zondag 26 oktober 2008

Met veldspeler Wouter Schenk op doel startte Alliance de altijd lastige uitpot tegen De Brug en… het begin mocht er zijn! Met fris aanvallend voetbal werd de thuisploeg onder druk gezet. De kansen die dat opleverde, werden door de groenzwarten echter helaas niet verzilverd. Na een klein half uur kantelde de wedstrijd en kreeg De Brug meer vat op de jonge Alliance-formatie, die desondanks goed stand hield. De 0-1 op slag van rust was voor ons dan ook een fikse domper.

Na een heldere analyse & peptalk in de rust door trainer Faber gingen onze mannen met nieuwe moed en vereende krachten het veld in. Het spel van De Brug was in de tweede helft echter beter, sneller en slimmer dan dat van ons, hetgeen uiteindelijk resulteerde in een 0-4 nederlaag. Alliance moest vandaag helaas zijn meerdere erkennen in deze tegenstander…

A.s. zondag speelt Alliance om 14.30 uur thuis tegen Ripperda.

Komt allen om ons vlaggenschip naar de overwinning te supporten!