Alliance '22 C1 4-2 Schoten C1

Alliance'22 had vandaag zin om te gaan voetballen er heersten een goede sfeer in de kleedkamer en we concentreerde ons goed op de wedstrijd.
Helaas waren Tobias Kulhmann (op vakantie) en Koen Sassen (deed mee met de B1) er niet.
Alliance'22 begon vel aan de wedstrijd en zetten veel druk en dat leverde in de 5de minuut
al een eigen goal op, een speler van Schoten speelde de bal terug naar de keeper en die wou
uitschieten maar schoot over de bal heen en toen rolde de bal in het eigen goal.
Het was dus al gauw 1-0 maar na die 1-0 ging Alliance'22 wat minder voetballen en dat leidde tot een 1 op 1 actie tussen de spits van Schoten en Michael (de keeper van Alliance'22 C1) en helaas scoorde de spits van Schoten daaruit.
Na de 1-1 ging Allince'22 C1 weer een tandje hoger voetballen en dat leidde op nieuw weer tot een mooie actie van Alliance'22 C1 waaruit Jeroen v.d Hoek vrij voor het goal kwam maar helaas tegen de paal schoot maar Steven Olie kon de rebound afmaken door een geplaatst schot in de verre hoek neer te leggen.
het stond dus met nog 7 minuten tot de rust te gaan 2-1 voor Alliance'22 C1.
Maar het was na de 2-1 weer Alliance'22 C1 die na de 2-1 weer verslapte en dat leidde weer tot een 1 op 1 actie voor Schoten C1 en weer tussen die zelfde spits van Schoten C1 en tussen Michael en weer trok de spits van Schoten aan het langste eind.
Het stond in de rust dus 2-2 en het was tijd voor een wissel Niek Sassen werd vervangen door Jesse Moisson en Joost Lagerwey werd vervangen door Thomas v.d Werf.
Alliance'22 C1 kwam na een teambespreking weer fit en gedreven naar buiten.
Al gauw na rust schoot Alliance'22 C1 een bal naar voren op de spits(Steven Olie) maar die werd vast gepakt in het strafschop gebied dus het was een penalty voor Alliance'22, Thomas v.d Werf ging hem nemen en met succes in de linker hoek het stond dus 3-2, bij die acktie van Steven Olie raakte hij geblesseerd maar de C1 had geen wissels meer dus hij werd vervangen door de spits van de C2 Paul van Kessel.
Na die 3-2 was het flink buffelen voor Alliance'22 C1 ze kregen heel veel vrije trappen tegen rond de zestien zelf als ze niks deden,maar door de goede verdediging en natuurlijk Michael ging er niks in.
Cas Plomp (Verdediger van Alliance'22 C1)ging gevaarlijk door op de Spits van Schoten en dat leidde tot een gele kaart voor Cas Plomp maar het was toch Alliance'22 C1 dat in de laatste tien minuten weer de aanval zocht en het was weer raak Thomas v.d Werf schoot in de zestien uitstand in de rechter hoek, het was nu 4-2 en kon/mocht Alliance'22 C1 het niet meer weg geven en dat deden ze ook niet de stand was 4-2 gebleven dus weer een overwinning voor Alliance'22 dat uit 6 wedstrijden gespeeld, 9 punten heeft.(3 gelijk 2 gewonnen en 1 verloren)

Alliance'22 C1 staat nu op de 8ste plaats.

Alliance'22 C1 wou Jesse Moisson en Paul van Kessel heel erg bedanken, want zij hebben geweldig gespeeld.