Weer een puntje voor de F1

Na een herstart (de keeper van DSS was wel erg groot!) kwam de F1 wat langzaam op gang. De eerste helft ging de strijd nog gelijk op. In de 2de helft leek het er wel lang op dat de eerste winstpartij veilig zou kunnen worden gesteld, maar na het laatste fluit signaal van de scheidsrechter was de stand DSS-Alliance
3-3.

DSS begon wat pittiger aan de wedstrijd, de spelers waren net wat sneller bij de bal en vooral de spits van DSS was al direct gevaarlijk, dankzij Kyle bleef de stand nog lang 0-0. Pepijn en Jasper van W. zorgden met afstandschoten voor de eerste uitbraken van Alliance. Toch was het na 10 minuten DSS dat op een 1-0 voorsprong kwam, door een goed afstandsschot van de eerder genoemde spits.

Hierdoor werd Alliance wel wakker geschud, en begon het beter te voetballen. Lars schoot nog eens op goal, maar uiteindelijk was het Youn Kon die met een slimme actie zorgde voor de 1-1. Bij de volgende tegenaanval had Tijn goed door wat DSS probeerde, hij pakte net de bal af van een DSS’er en zorgde ervoor dat de stand gelijk bleef. De wedstrijd golfde op en neer. Gelukkig onderscherpte Lars net voor rust een bal van de tegenstander en hij maakte de kans direct goed af. De ruststand was dus 2-2.

Na rust had Bernard het spel goed in de gaten, hij ging sterk op links door gaf de bal aan Pepijn, deze bracht Jasper N. in stelling en als een echte spits zorgde hij voor de 3-2 voorsprong. Nu was het zaak de voorsprong vast te houden, Mees veroverde een paar keer handig de bal en paste slim door naar een medespeler. Pepijn werd steeds sterker aan de linkerkant en we hadden echt goede kansen om onze voorspong verder uit te bouwen. Alliance ging dus steeds wat aanvallender spelen, en je raad het al, hier profiteerde DSS natuurlijk van en dezelfde speler die al eerder had gescoord, tikte de bal net voor tijd binnen. Zo was de stand dus weer gelijk. Eigenlijk ook wel terecht als je de hele wedstrijd bekijkt.

Twee gespeeld en twee gelijk tot nu toe, de eerste overwinning hangt in de lucht!