E4 bekert verder

Na drie keer op rij ongeslagen te zijn, kan de E4 zich opmaken voor een nieuwe ronde van de beker. In de eerste wedstrijd veegde de mannen van Marcel Janssen en Paul van Geuns de vloer aan met Bloemendaal. (12 - 1) De sfeer was al direkt weer ouderwets (als in 2007/2008) met veel enthousiaste ouders en opa's en oma's langs de lijn. De koffie vloeide rijkelijk en in de rust werden de spelers voorzien van de traditionele Wickey met koek. De tweede wedstrijd was tegen Onze Gezellen uit. Na een stroeve eerste helft (0-1), kwam de E4 op toeren en haalde uit met een einduitslag van 1-5. De beslissing moest vallen in de laatste partij tegen Olympia Haarlem, die ook nog ongeslagen waren. Wederom werd er uitstekend gespeeld, maar helaas maar één keer gescoord voor de rust. Olympia scoorde ook bijna, maar deze inzet werd uit de kruising getikt door de nieuwe keeper en aanwinst van de E4 Nils. In de tweede helft lukte wat in de eerste helft niet lukte. Het ene doelpunt na het andere viel en ze waren bovendien van grote schoonheid. Het werd uiteindelijk 6-0. Winnen is leuk, maar het leukste is eigenlijk dat het begint te kloppen in het team. Achterin zorgen Wesley, Joël en Steven er voor dat er niets doorkomt. ( en dan is er altijd keeper Nils nog). Op het middenveld wisselen Tijn en Jonte elkaar af, waardoor er evenwicht in aanval en verdediging is. Voorin maken Bas van Geuns, Bas Roos en Tim de tegenstanders gek met hun akties en schoten op doel. Als het zo blijft krijgt de E4 een leuk seizoen.