JO12-3: Mooie prestatie tegen Bloemendaal

Na vorige week een leuke en mooie wedstrijd tegen de nummer 1 Zandvoort gespeeld te hebben, helaas 1-2 verlies, waar we zeker niet de mindere waren, stond er afgelopen zaterdag wederom een wedstrijd tegen een topper op het programma, Bloemendaal. Bloemendaal staat tweede, net als Zandvoort, ook nog alles gewonnen. Het was een vroegertje, de boys waren uitgeslapen. De 1ste helft gingen we er meteen bovenop zitten zodat Bloemendaal niet in zijn spel kon komen, de boys voerde de opdracht prima uit. Helaas na een kwartier spelen kwam Bloemendaal op 0-1, het enigste moment dat er niet werd ingegrepen en waar ze vrij doortocht kregen. Het bleef lang 0-1, het was een leuke gelijk opgaande wedstrijd en waar we een aantal kansen kregen en waar de paal en de dwarsligger werden geraakt. Nog voor de rust scoorde Sky met een mooie kopbal de verdiende gelijkmaker binnen 1-1. Er werd de 1ste helft prima gespeeld en waar we afspraken met elkaar gemaakt hebben en dat zagen we terug in de 1ste helft. De 2e helft moesten we op dezelfde voet doorgaan, dus er bovenop zitten, zo ga je wedstrijden met een goed resultaat beëindigen. We kregen opnieuw een paar goede kansen, verdedigend zat het goed inelkaar. Aanvallend zat het ook goed en via Laurenz kwamen de boys zelf op 2-1. Lang bleef deze stand op het scorebord tot 10 minuten voor tijd scoorde Christophe de 3-1. Een mooie stand, maar 5 minuten voor tijd werd het 3-2 door helaas een eigen doelpunt. De laatste minuten was het billen knijpen maar door onze felheid kwam Bloemendaal niet echt aan aanvallen toe en zodoende eindigde deze wedstrijd in een schitterende 3-2 overwinning.