JO12-3 verliest nipt van Zandvoort

Na vorige week verdiend gewonnen te hebben van laagvlieger Pancratius, was het afgelopen zaterdag Zandvoort JO12-1 in een thuiswedstrijd de tegenstander.

We startte de competitie in de 3e klasse in de 1ste fase, maar door de hoge uitslagen werden we na 3 a 4 wedstrijden in de 2e klasse gezet. Onze 1ste wedstrijd in de 2e klasse was tegen hetzelfde Zandvoort eind september, ook in een thuiswedstrijd waar we compleet werden weggespeeld 2-10.
Vooraf wisten we dat het een moeilijke wedstrijd zou gaan worden, ook gezien de stand, Zandvoort had tot nu toe in de 4e fase nog alles gewonnen. We zien naarmate de competitie vordert dat de boys steeds beter gaan voetballen en dat was ook afgelopen zaterdag zo. De 1ste helft boden we goed tegenstand, we zaten er fel op, wat ook ons motto is de aankomende wedstrijden, daar ontbrak het steeds aan. De boys pikken het goed op, we waren zeker niet de mindere van Zandvoort. We gaven weinig weg, er werd prima verdedigd tegen de lange jongens van Zandvoort. Maar halverwege de 1ste helft werd het toch 0-1, het enigste moment van de wedstrijd dat we een steekje lieten vallen achterin waarin de aanvaller vrij baan had. Na de 0-1 gaven de boys het niet op, op zoek naar de gelijkmaker, maar helaas de 1ste helft lukte het niet meer. Ondanks de weinig kansen die we kregen, stonden we regelmatig ook met de rug tegen de muur, we werden door Zandvoort teruggedrongen, maar er werd nog steeds prima verdedigd doordat we er fel op zaten. We probeerden het wat met afstands schoten, en af en toe werd er gecounterd, door vanuit de verdediging/middenveld de snelle jongens voorin op te zoeken en zie daar, Mattia ging er op links vandoor waarna Siem de gelijkmaker binnen tikte 1-1. Ook deze stand bleef lang op het scorebord immers er moest nog 20 minuten gespeeld worden, maar helaas de 1-2 viel 4 minuten voor tijd. We konden de resterende minuten het niet meer goed maken.
W kunnen terugkijken op een prima wedstrijd van de boys. Op naar volgende week zaterdag waar Bloemendaal de tegenstander is, Bloemendaal heeft tot nu toe ook alles gewonnen……..