JO12-3: Verlies tegen Hoofddorp

Na vorige week de wedstrijd de wedstrijd in en tegen Zandvoort afgelast zien te worden, de velden van Zandvoort stonden blank. Afgelopen zaterdag stond er de thuiswedstrijd tegen Hoofddorp JO12-4 op het programma. Hoofddorp was de kampioen van de 1ste fase. Het was prima voetbal weer. Vanaf de 1ste minuut kon je al zien dat Hoofddorp een goed team heeft. We kwamen weinig aan voetballen toe, als we de bal hadden waren we die ook gauw weer kwijt. Hoofddorp had een aantal grote jongens in het veld staan.

Waar wij elke week op hameren is het veld “breed” houden. Bij fases lukte het goed, nu nog de hele wedstrijd dat vol houden. Hoofddorp deed het goed speelde veelal de bal achterin rond. Wij hadden daar geen antwoord op, er werd weinig gejaagd op de verdedigers. Na een paar minuten was het dan ook 0-1. Zoals gezegd het was tegenhouden, onze keepers, Manu en Sky deden prima werk zowel in de 1ste als de 2e helft. Na het 1ste kwart de boel recht getrokken, het 2e kwart ging het wat beter, maar er doken steeds vrije mensen op achter onze verdediging. We moeste de schade beperkt houden, de russtand werd 0-4. De 2e helft gaf hetzelfde spelbeeld, Hoofddorp dicteerde, en wij loerden op de counter, dat leverde succes op door een schitterende aanval wist Mattia de bal in het doel te jagen, 1-4. Daarna kwamen er kansen op een 2e doelpunt, maar helaas bleef die uit, Hoofddorp ging met de winst aan de haal en de eindstand was 1-7. Al met al de boys hebben gestreden, coclusie: Hoofddorp heeft verdiend gewonnen!
Volgende week wacht in de vroege ochtend Onze Gezellen in Haarlem Noord.