JO12-3: Goed begin 2e fase

Afgelopen zaterdag begon de 2e fase van de teams, zo ook voor de JO12-3. Afgelopen 2 weken konden de boys goed in het ritme blijven door het spelen van oefenwedstrijden. DIO JO12-1 was de 1ste tegenstander van de JO12-3. De wedstrijd zou om 11.30 uur aanvangen, om 11.30 uur dachten wij ook dat de wedstrijd voor ons afgelopen was maar ze moesten nog een kwart spelen. Inmiddels was het al 11.50 uur, in de stromende regen, zijn we ff wezen vragen in de kantine waarom het zo lang duurt, we kregen te horen dat hun JO11 en JO12 teveel spelers had en zodoende hadden gemixt, en dat duurde nogal lang. Wij waren er zeker niet blij mee, uiteindelijk nog maar ff de kleedkamer opgezocht. De sfeer was daar niet lekker, uiteindelijk tegen 12.00 uur konden we voetballen.

De jongens waren getergd om er een mooie wedstrijd van te maken. DIO had een paar erg goede voetballertjes lopen, maar we kwamen door prima aanvallen op 0-1 door Mattia, daarna verslapten we een beetje en lieten DIO langszij komen en zelfs gelijk erachteraan de 2-1. Nog voor de rust kwamen we door Daniel en Siem weer op voorsprong 2-3. Dat was tevens de ruststand. De jongens speelden bij vlagen goed voetbal met mooie aanvallen maar al gauw in de 2e helft was het weer gelijk 3-3. Daarna werd DIO moe, ook nu was duidelijk dat het bij de JO12-3 conditioneel goed in elkaar steekt want het verzet van DIO was toen gebroken, via Mattia (2x), Milan, die zijn 1ste doelpunt van hetseizoen scoorde, en nu iedereen in het team wel een doelpunt dit seizoen heeft gemaakt,
Daniel scoorde de 3-7, waarna DIO een onterechte strafschop mocht nemen (na de wedstrijd vertelde de scheidsrechter mij dat hij het expres deed om de eindstand dragelijker te maken voor DIO!!!!!) en als laatste scoorde DIO nog in eigen doel 4-8. Een goed begin van de 2e fase van de competitie.
Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Bloemendaal……